Pink Gellac Pastel Wonder rubber base cover collectie

Pink Gellac blijft hun succesvolle Rubber base cover collectie uitbreiden, eerder dit jaar bracht het merk vier nieuwe tinten Rubber base cover uit om vervolgens een compleet nieuwe collectie uit te brengen met mooie frisse pastel kleuren. Ik kreeg de nieuwe Pastel Wonder collectie opgestuurd om uit te proberen zodat ik jullie de swatches kan laten zien, dus kijk snel verder!

Pink Gellac Pastel Wonder Rubber Base cover collectie

Rubber Base Cover

Voor wie nog niet eerder gehoord heeft van Rubber Base Cover van Pink Gellac leg ik het graag nog even uit. De Rubber Base Cover camoufleert oneffenheden en vult ribbels op voor een prachtig, egaal nagelbed. Door de self levelling formule is het mogelijk om gemakkelijk een mooie bolling op de nagel creëren.  Deze basecoats hechten extreem goed aan de nagel waardoor een primer niet essentieel is. De Rubber Base Cover ligt heel stevig op de nagel en is daarmee ook uitermate geschikt voor broze nagels.

 

Playful Pink

Mijn favoriete kleur uit de collectie is Playful Pink. Ik vind dit een prachtige zacht roze tint met een geweldige dekking. Met twee lagen is deze kleur al helemaal dekkend (en dat geldt overigens ook voor de andere kleuren uit deze collectie). Er zijn maar weinig licht roze tinten in mijn gewone nagellak collectie die dat redden. Vaak zijn er toch wel drie lagen van nodig.

Pink Gellac Playful Pink Rubber base cover

Bubbly Blue

Pink Gellac omschrijft deze kleur als een milky blauwe tint en daar ben ik het helemaal mee eens. Bubbly Blue is een romige pastel blauwe kleur die je prima op zichzelf kunt dragen maar die het ook goed in een nailart zal doen.

Pink Gellac Bubbly Blue Rubber base cover

Frozen Lilac

Houd je van wat meer koelere pasteltinten dan past Frozen lilac waarschijnlijk helemaal in jouw straatje. Ook dit is weer zo’n tint die ik prachtig vind om op zichzelf te dragen en ook makkelijk te combineren is met elke outfit.

Pink Gellac Frozen Lilac Rubber base cover

Mellow Peach

Mellow Peach is een zachte peachy tint die het goed in de lente doet, maar ook in de zomer heel mooi zal staan op je zongebruinde handen.

Pink Gellac Mellow Peach Rubber base cover

Fluffy Yellow

Van gele nagellak moet je misschien houden, maar zachte pastel gele tinten zoals Fluffy Yellow vind ik zelf heel draagbaar.

Pink Gellac Fluffy Yellow Rubber base cover

De nieuwe kleuren Rubber Base Cover vind ik weer erg mooi, ze hebben alle vijf ook een geweldige dekking. Het zijn vijf dromerige zachte pasteltinten die je op zichzelf kunt dragen, kunt gebruiken als basis voor je nailart, maar ook kunt gebruiken onder een Pink Gellac lak.

De Rubber Base Covers shop je bij Pink Gellac voor 15 euro per stuk.

Wat denken jullie van de nieuwe Pastel Wonder collectie en welke kleur springt eruit voor jou?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

3 Reacties

 1. Natascha van Zijtikt.nl
  mei 31, 2023 / 21:07

  Jaaaa, deze collectie is ZO leuk! Absoluut één van mijn favorieten.

 2. juni 1, 2023 / 18:14

  Playful Pink vind ik ook de mooiste. De anderen zijn heel licht van kleur. Fijn dat je ook maar 2 lagen nodig hebt.
  Binnenkort mijn nagels laten doen, kan ik ook weer lekker aan de slag met allerlei kleuren lak!
  En ook omdat ik het toch wel belangrijk vind dat als ik een product vasthoud voor de foto, dat mijn nagels er ook netjes uitzien. Nu probeer ik ze steeds uit beeld te houden… 😉

 3. juni 22, 2023 / 14:55

  Die formule wil ik graag eens proberen voor mijn broze nagels. Leuke zomerse kleurtjes ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.