CND Shade sense collectie

De nieuwe Shade Sense collectie van CND kreeg ik vlak voor mijn vakantie binnen waardoor het even heeft geduurd voordat ik tijd had om ze uitgebreid voor jullie te swatchen. Op Instagram hebben jullie misschien wel mijn reel voorbij zien komen waarin ik de kleurtjes in vogelvlucht liet zien. Vandaag is het tijd voor een uitgebreide review waarin ik deze mooie frisse pastel kleurtjes die geïnspireerd zijn op edelstenen en kristallen in de kijker zet dus lees snel verder!

CND Shade sense collectie

Keep an opal mind

De eerste kleur die ik jullie laat zien is Keep an opal mind. Net als de naam van deze nagellak vind ik de kleur echt geniaal. Het is een prachtige opaal witte kleur met een adembenemende rode gloed en fijne glittertjes die je ziet zodra het zonlicht erop valt.

CND Keep an opal mind

Hier zie je die prachtige gloed waar ik het net over had. Ik kan er echt naar blijven kijken. Op de foto draag ik drie laagjes.

CND Keep an opal mind

Quartz Correct

Net als Keep an opal mind is Quartz Correct geïnspireerd op een edelsteen en heeft de kleur van rozenkwarts. Quartz Correct is een lichte poederroze kleur met een crème finish, dekt mooi met twee laagjes.

Quartz Correct

Mint & Meditation

Op het eerste oog is Mint & meditation een mooie lichtgroene kleur waarvan je denkt dat je ‘em misschien al vaker hebt gezien. Ook deze kleur moet je in direct zonlicht gezien hebben om te zien hoe mooi hij écht is.

CND Mind & Meditation

Deze kleur is echt prachtig in direct zonlicht! Mint & Meditation heeft een zachte parelmoerachtige finish met hele fijne groene glittertjes die deze lak echt een juweeltje maken. Op de foto draag ik drie dunne laagjes.

CND Mind & Meditation

Live Love Lavender

Houd je van zachte paarse tinten dan is Live Love Lavender waarschijnlijk een kleur naar jouw hart. Deze tint heeft een prachtige gouden parelmoerglans die pas echt tot zijn recht komt in direct zonlicht.

CND Live Love Lavender

Hieronder zie je precies wat ik bedoel! Ik ben heel blij dat de zon uitgebreid scheen toen ik deze foto’s maakte want daardoor komen de lakken met speciale finishes veel beter tot hun recht.

CND Live Love Lavender

Climb to the Top-az

Climb to the Top-az is een lichte topaas blauwe tint waarmee ik een een vrolijke bloemenprint maakte waarvoor ik de kleurtjes uit deze collectie heb gebruikt. Climb to the Top-az dekt goed met twee laagjes.

CND Climb to the Top-az (Shade sense collection) floral nailart

Seeing Citrine

Is geïnspireerd op citroenkwarts en heeft net als deze prachtige steen een goudgele kleur met een fenomenale glans. Op de foto hieronder die binnen met kunstlicht is genomen ziet Seeing Citrine eruit als een warme gele tint.

CND Seeing Citrine

In direct zonlicht zie je de prachtige gouden glitters die Seeing Citrine heel speciaal maken. Op zongebruinde handen (die ik helaas op dit moment nog niet heb) zal deze kleur nog mooier staan. Leuk om van de zomer ook in combinatie met je teennagels te dragen.

CND Seeing Citrine

Voor mijn swatches gebruikte ik steeds de CND gel-like effect top coat. Deze topcoat geeft je manicure een salonwaardige uitstraling en zorgt ervoor dat je er langer van kunt genieten.

Zijn jullie al bekend met de VINYLUX lakken van CND en welke kleur uit de Shade Sense collectie gaat deze zomer op jouw (teen) nagels?

De VINYLUX nagellakken (15 ml) zijn verkrijgbaar voor €14,95 per stuk, de top coat (15 ml) voor €16,50 via de website van CND VINYLUX.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

4 Reacties

 1. juni 11, 2023 / 22:21

  Die namen zijn super leuk inderdaad! Mint & Meditation is een beauty en Keep an opal mind is briljant gevonden. Hoe knap dat ze steeds op andere namen komen! Maar die mint kleur schiet er echt uit, doet mij denken aan ouderwetse mint pastilles ofzo.
  Swatches zijn weer prachtig en goed dat je het in de zon en gewoon binnen laat zien. Best wel veel verschil qua effect.

 2. juni 22, 2023 / 14:54

  Waauw, stuk voor stuk prachtige kleuren! Ook je nailart is alweer leuk gedaan 🙂

 3. Natascha van Zijtikt.nl
  juni 22, 2023 / 16:54

  Oeh, ik vind deze collectie echt HEEL ERG mooi! Een favoriet kan ik dan ook niet kiezen, ik vind ze allemaal mooi.

 4. juli 21, 2023 / 11:24

  Prachtige collectie, denk dat deze ook heel mooi uitkomen op een gebruinde huid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.