ORLY Great Escape collectie

De nieuwe zomer collectie van ORLY heet Great Escape en roept bij mij direct een vakantiegevoel op. Ik moet dan ook ook gelijk denken aan de reis die we onlangs maakten naar Amerika en waar we ons in een totaal andere wereld waanden en op avontuur gingen, zelfs op schatjacht zijn gegaan in een oude goudmijn en gezwommen hebben in de Golf van Mexico. Hopelijk kan ik het vakantiegevoel nog lang vasthouden, deze collectie zal daar zeker bij helpen net als het zonnige weer dat er eindelijk aan zit te komen. Benieuwd geworden kijk dan snel verder!

ORLY Great escape summer 2023 collection

Follow the map

Follow the map is een peachy-roze tint met een parelmoer finish. Lakken met een parelmoer finish kunnen soms wat streperig zijn. Voor het beste resultaat breng je lak snel en in rechte stroken aan. Een topcoat kan ook nog wonderen doen voor je lak en de strepen verzachten of zelfs rechttrekken. Voor mijn swatches heb ik overigens geen topcoat gebruikt om jullie een goed beeld te geven van de finish. Op de foto draag ik twee laagjes.

ORLY Follow the map

Embrace danger

Wanneer je me vraagt naar mijn favoriet van deze collectie dan hoef ik daar niet lang overna te denken. Dat is zeker Embrace danger! Ik ben dol op deze koraal oranje rode nagellak. Hij zal nog véél mooier uitkomen op zongebruinde handen. Ook op mijn teennagels zal ik deze zomerse lak zeker gaan dragen. Op de foto draag ik twee laagjes.

ORLY Embrace danger

On a whim

Deze kleur wordt omschreven als citrus lime cream door ORLY en dat vind ik een hele goede omschrijving die de lading volledig dekt. On a whim is een felle gele nagellak met een groene ondertoon waar je zeker mee zult opvallen deze zomer. Op een zongebruinde huid (wat ik helaas nog niet heb) zal deze lak zeker nog mooier uitkomen. Dekt goed met drie dunne laagjes.

ORLY On a whim

Off the grid

Alleen de naam ‘Off the grid’ vind ik al helemaal geweldig. Het is een kobalt blauwe nagellak met een crème finish. Ik maakte er een minimalistische nailart mee en bracht vijf stipjes aan met Off the grid op een semi-transparante nagellak. Voor de stipjes gebruikte ik een dotting tooltje, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon een saté prikker voor gebruiken.

ORLY Off the grid

Close call

Deze turquoise lak heeft net als Follow the map een parelmoer finish en dekt goed met twee lagen. In direct zonlicht komt de prachtige parelmoer glans het beste tot zijn recht. Kijk hiervoor zeker even op mijn Instagram account, hier heb ik een reel geplaatst waar je alle kleuren ook in direct zonlicht kunt bekijken.

ORLY Close call

Lost Treasure

Lost treasure is een mooie medium blauwe tint met ook weer die parelmoer glans die Follow the map en Close call ook hebben. Ook deze kleur komt zoveel beter tot zijn recht in direct zonlicht waar hij ook gelijk een stuk donkerder lijkt. Dekt mooi met twee lagen.

ORLY Lost Treasure

De lakken van de nieuwe Great Escape collectie van ORLY zijn verkrijgbaar voor €14,95 (18 ml) per stuk bij Bransus. Wanneer je de complete collectie koopt krijg je er een mooie bewaardoos bij zoals te zien is op de eerste foto. Professionals shoppen bij BeCreativeNails. Deze collectie is limited edition en beperkt beschikbaar, dus op = op.

Welke nagellak uit de Great Escape collectie roept bij jou een vakantiegevoel op?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

3 Reacties

  1. Babs
    mei 18, 2023 / 15:45

    Close call is prachtig, heel zomers! Maar die lime kleur is ook tof, wel heel heftig, maar zeker zomers!

  2. mei 26, 2023 / 08:50

    Wat een mooie collectie! Ik sluit me aan bij Babs: Close Call is prachtig! Maar eigenlijk zijn alle kleuren gewoon lekker zomers, dus helemaal top!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.