Vitamines voor je gel manicure: Vita Primer & Vita Base van Pink Gellac

Wanneer je broze nagels hebt, kun je ze beter even niet belasten en doe je er verstandig aan je gel manicure voorlopig uit te stellen. Balen natuurlijk, maar wel het meest verstandige wat je normaliter in zo’n situatie kunt doen. Gelukkig bedacht Pink Gellac hier iets op en lanceerden ze laatst hun Vita Primer en Vita Base die volgens het merk een perfecte keuze zijn voor broze nagels die wel wat extra liefde kunnen gebruiken en je zo alsnog voor die gelmanicure kan gaan!

Pink Gellac blijft fijne producten lanceren zoals hun nieuwe Vita Primer & Vita Base die samen een vitamine bommetje vormen voor je nagels. Door de toegevoegde vitamine B5 en E wordt de groei van je natuurlijke nagels gestimuleerd waardoor de nieuwe primer en base ook erg geschikt zijn voor broze nagels.  Ik kreeg ze opgestuurd en vertel jullie er vandaag graag meer over. Zelf draag ik zoals jullie weten niet veel gel nagellak omdat ik zo vaak van nagellak wissel en om die reden heb ik deze Vita Base & Vita Primer niet uit kunnen proberen. Maar omdat ik weet dat veel van mijn lezers fan zijn Pink Gellac wilde ik deze nieuwe producten ook niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Pink Gellac Vita Primer

Voordat je aan je gel manicure begint, prep je je nagels eerst met een cleaner. Vervolgens gebruik je de Vita Primer die zorgt voor een goede hechting van de gellak aan je natuurlijke nagels. De zuurvrije primer heeft een gelformule die volgens het merk makkelijk en precies aangebracht kan worden.

Laat de Vita Primer voor 30 seconden uitharden onder de LED lamp. Zelf heb ik de LED lamp van Pink Gellac die bij de Premium Vogue elegant starterset zat en ik tot nu toe de fijnste lamp vind.

Pink Gellac Vita Base

Vervolgens breng je een dun laagje van de Vita Base aan en laat je deze voor 30 seconden uitharden onder de LED lamp. Wanneer je last hebt van slappe nagels die wel wat extra stevigheid kunnen gebruiken dan raadt Pink Gellac aan om een tweede dunne laag van de Vita Base aan te brengen.

Maak je gel manicure af door je favoriete kleur gel nagellak- en vervolgens een topcoat aan te brengen.

Wanneer je regelmatig gel nagellak draagt is het van belang om de conditie van je nagels in de gaten te houden. Met name door het eraf halen van de gel nagellak hebben je natuurlijke nagels best wat te lijden. Om die reden zou ik zelf eerder kiezen voor deze Vita Primer en Vita Base vanwege de verzorgende eigenschappen om te voorkomen dat je nagels zwak en broos worden of om ze, wanneer je nagels al verzwakt zijn, weer in goede conditie te krijgen.

Benieuwd geworden naar de nieuwe Vita Primer en Base van Pink Gellac? Je kunt ze bij de webshop van Pink Gellac kopen als een Vita set voor 25. Los kosten ze 15 euro per stuk.

Gebruiken jullie gel nagellak en zo ja, zouden de Vita Primer & Vita Base iets voor jou zijn?

 

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

8 Reacties

 1. augustus 19, 2020 / 08:44

  Ik was het meest verbaasd over de primer, omdat je deze variant wel onder de LED lamp moet uitharden. Die originele primer is heel waterig, dus dit vond ik wel net wat lekkerder werken. Qua werking merkte ik trouwens niet veel verschil, maar die vitamines zijn natuurlijk wel een fijne toevoeging.

 2. augustus 19, 2020 / 09:46

  Dit klinkt wel heel interessant, ik ben zelf fan van gelnagellak maar je nagels kunnen er toch wat schade van ondervinden.. nog geen ervaring met Pink Gellac maar zie het zoo vaak voorbij komen 🙂

 3. augustus 20, 2020 / 15:04

  Wat zijn ze fijn hé, ik vind ze echt fantastisch. Ik merk dat ik de gewone primer en base er al niet meer bij pak.

 4. augustus 25, 2020 / 15:54

  Wat handig!! Ik kies tegenwoordig al niet zoveel meer voor nagellak, ook gewone nagellak, gewoon om mijn nagels een beetje te sparen. Maar deze zijn wel heel fijn!

  • Deb
   Auteur
   augustus 29, 2020 / 09:45

   Als ze broos zijn, is dat misschien het beste of eentje die ook verzorgd en bescherm je ze op die manier ook een beetje tegen invloeden van buiten ?.

 5. augustus 31, 2020 / 09:50

  Dat klinkt goed, zeker omdat mijn nagels heel broos zijn. En soms twijfel ik dan of ik ze wel wil lakken… Echt een goede oplossing!

 6. augustus 31, 2020 / 20:15

  Vraagje: Weet jij of je de base en primer ook onder acrylnagels kan doen? Dat zij helemaal super zijn voor deze DIY acryl-nagelzetter!

  • Deb
   Auteur
   augustus 31, 2020 / 20:45

   Ik zou het echt niet weten ??‍♀️. Ik heb gekeken op hun site, maar het staat er niet bij. Ze hebben het wel expliciet over gellak. Maar zou het anders voor de zekerheid ff vragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.