Pink Gellac Uncovered6 collectie

Naast hun kleurrijke collecties, brengt Pink Gellac ook regelmatig een Uncovered collectie met neutrale tinten uit. Onlangs lanceerden ze alweer hun zesde Uncovered Collectie die ik jullie vandaag wil laten zien. Het zijn hele lichte en goed op elkaar afgestemde tinten die het ook heel goed zullen doen in een bruidsmanicure. Benieuwd geworden, kijk dan snel verder.

De nieuwe Uncovered6 Collectie van Pink Gellac, die ik kreeg om aan jullie te laten zien, is er een die rust en sereniteit uitstraalt vind ik. Het is een hele andere collectie dan ik van het merk gewend ben en daarom vind ik ‘em ook des te verrassend. Ik denk dat het de braafste collectie is die ik tot nu toe van Pink Gellac gezien heb ?. Ook erg leuk dat de doppen weer een printje hebben gekregen. Zo kun je de collectie goed herkennen in je stash.

Lavender Grey is een koele lichtgrijze tint met een lila ondertoon. Op de foto draag ik twee laagjes.

Met Bridal Beige speelt Pink Gellac perfect in op het bruidsseizoen. Het is een warme licht beige kleur die mooi dekt met twee laagjes.

Porcelain Beige is het koelere zusje van Bridal Beige en heeft een lichtgrijze ondertoon. Dekt goed met twee laagjes.

Sky Grey is een koele lichtblauwe tint die qua kleur echt uit de collectie springt. Sky Grey geeft een mooie dekking met twee laagjes.

Laced Cream is een roomwitte tint met een koele ondertoon. Dit is een kleur die bij je huidskleur moet passen. Ik vind het contrast met mijn huidskleur persoonlijk wat minder mooi, maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Op de foto draag ik twee laagjes.

Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van deze collectie! Ze gel nagellakken brengen stuk voor stuk fijn aan en dekken allemaal super goed met twee laagjes. Dat had ik van zulke lichte kleurtjes echt niet verwacht.

Wat denken jullie van deze collectie en zit er een kleur bij die jij mooi vindt?

De lakken uit de Uncovered6 collectie zijn verkrijgbaar via de webshop van Pink Gellac en kosten 15 per stuk.

Ga je voor het eerst aan de slag met gel nagellak van Pink Gellac? Lees dan ook zeker even mijn eerste ervaring met gel nagellak waarin ik stap voor stap uitleg hoe je te werk gaat.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

8 Reacties

 1. juli 1, 2020 / 21:38

  Sky Grey is mijn favoriet! Heel mooi! Ik denk dat de roomwitte kleur bij bruidjes toch behoorlijk in de smaak zal vallen, ik vind het echt een kleur die heel mooi zal matchen met een witte/ ivoorkleurige bruidsjurk.
  Mooie collectie weer van Pink Gellac, en natuurlijk complimenten voor de mooie foto’s!

 2. juli 2, 2020 / 18:19

  Het verbaasde me echt hoe onwijs goed de kleuren dekken, zeker omdat ze zo licht zijn. Bij sommige tinten was voor mij één laagje al genoeg en dat gebeurt echt praktisch nooit.

 3. juli 4, 2020 / 08:33

  Sky grey en lavender grey zijn mijn favorieten, En zucht, ik zie ‘bruidsseizoen’. Het is al weer bijna twee jaar geleden dat wij trouwden in Frankrijk. Ik krijg in deze periode altijd heimwee naar die heerlijke week;-)

 4. juli 4, 2020 / 14:58

  Leuke collectie, bridal beige is mijn favoriet!

 5. Natascha - Beautyopinie
  juli 6, 2020 / 08:58

  Ik was ook zo onder de indruk van de collectie. Vind dit soort tinten wel echt véél mooier trouwens bij die mooie lange nagels van jou haha, ten opzichte van die van mij 😉

 6. juli 10, 2020 / 19:46

  Ik vind het blauwe kleurtje super leuk verder ben ik van de wat meer opvallende kleurtjes.;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.