essie Bustling Bazaar collectie

essie’s nieuwe zomer collectie neemt ons mee naar de bruisende en kleurrijke bazaars van Marokko waar je je kunt vergapen aan alles wat er te koop is, je heerlijke specerijen ruikt en waar muziek gedraaid wordt waar je spontaan van begint te buikdansen. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder voor mijn swatches!

Met hun nieuwste collectie geeft essie kleur aan de zomer en is het weer een mooie mix van typisch zomerse en wat meer warmere en spicy tinten geworden. Ik werd in ieder geval heel blij toen ik deze collectie toegestuurd kreeg om aan jullie te laten zien.

Wellicht is het jullie opgevallen dat ik dit keer 5 in plaats van 6 kleuren laat zien, de kleur ‘Mosaic on down’ ontbreekt namelijk en heb ik in Nederland helaas nog niet in de winkels en online gezien. Maar laten we snel kijken naar de kleuren die we hier wÊl kunnen krijgen 😊.

Spice it up is een sprankelende rode kleur die goed dekt met twee lagen.

Bustling Bazaar is een prachtige turquoise kleur en mijn favoriet van deze collectie. Ik vind dit echt een prachtige zomerse kleur. Op de foto draag ik twee laagjes.

Kaf-tan is een kleur waar je misschien een beetje van moet houden want het is geen typische zomerkleur, maar wel een kleur die je steeds vaker ziet. Kaf-tan doet me qua kleur denken aan caramel met een vleugje honing. Om de een of andere reden doet deze kleur me aan eten (lekkere dingen!) denken 😋.

Souq up the sun is een warme oranje koraal kleur die nog mooier uit zal komen op een getinte huid.

Ik liet ’em laatst ook zien op Instagram. Ik vind dit echt een super mooie zomerse kleur. Dekt goed met drie dunne laagjes.

Worth the tassel is een heldere paarse tint die ik niet per se heel zomers, maar wel erg mooi vind. Dit soort kleuren draag ik namelijk ook graag in de lente. Op de foto draag ik twee laagjes.

Wat denken jullie van deze collectie en zit er een kleur voor jou bij?

De nieuwe limited edition zomer collectie van essie is voor ca. â‚Ŧ9,99 verkrijbaar o.a via Etos, Boozyshop en Douglas.

You may also like...

12 Responses

 1. Kelly says:

  Wat een prachtige kleurtjes! Die mintgroene ook, wauw!

 2. bychristiana says:

  Oeh, ik vind Worth the tassel echt heel mooi, die ga ik onthouden. Ik vind lila eigenlijk ook wel een kleur die altijd kan.

 3. Babs says:

  Toen ik ze allemaal zag op de eerste foto was ik direct in de ban van de paarse tint, maar bij de swatches springen Kaf-tan (zalig!) en souq up the sun er helemaal uit. Wat een prachtige zomerkleur is die laatste!
  Ik draag nu watermelon maar ik heb mijn nagels niet mooi genoeg gelakt voor een foto. Vandaag ga ik het nogmaals doen en dan zet hem op Instagram!

  • Deb says:

   Watermelon lijkt me ook erg mooi, wil ’em eigenlijk ook wel hebben. Maar heb al zoveel hihi. Ik had eigenlijk gedacht dat je eerder voor Bustling Bazaar zou vallen. Dat is volgens mij een beetje dezelfde kleur als Jeroen’s gitaar.

   • Babs says:

    Nu je het zegt, inderdaad! Hebbe, hebbe! (Even nadenken Babs… De laatste tijd heb ik bizar veel (online) aankoopjes gedaan. (Voor mijn doen doen). Maar hij is wel beeldschoon, ik ga de naam wel in mijn telefoon zetten zodat ik het niet vergeet)

 4. Ah vooral die twee laatste vind ik heel leuk! Ik draag niet heel vaak felle kleurtjes op mijn nagels, maar deze vind ik wel mooi!

 5. Natascha - Beautyopinie says:

  Loveeeee Bustling Bazaar, echt een hele toffe en opvallende kleur voor de zomer. Die ga ik even onthouden want dat vind ik een leuk kleurtje voor m’n tenen 😉

 6. Robin says:

  Wat een super leuke kleurtjes voor de zomer ik vind vooral Kaf-tan en de lila kleur super mooi.
  x

 7. Rachel says:

  Die oranje vind ik echt zo mooi, wat een heerlijke en vrolijke kleurtjes zeg

 8. Spice It Up is absoluut mijn favoriet! Wat een lekker fel kleurtje! Al je swatches zijn trouwens weer prachtig!

 9. Petra says:

  Oh, heerlijk zomers deze! Ik ben helemaal dol op de oranje en de paarse kleur!!

 10. Priscilla says:

  Ik vind dit echt een hele mooie collectie! Die eerste kleur wil ik ook nog wel even scoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Mijn foto\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.