Review Benefit Erase paste

Al een hele tijd ligt er een
Erase Paste sample in medium
van Benefit te wachten om
door mij getest te worden…

Ik gebruik haast nooit
concealer dus ik was deze
sample eigenlijk een beetje
vergeten. Beter laat dan
nooit zeggen we dan maar!

Klik op de afbeelding voor een vergroting


Wat zegt Benefit over Erase Paste

Deze romige, pasta-achtige concealer is de ultieme basis…… hij vult kleine rimpeltjes en verbergt
alles, ook donkere kringen, schaduwen en lijnen rond je pruilmondje. Hij is geïnspireerd door
nieuwslezeressen die er al voor de zon op is fris uit moeten zien. Je hebt er weinig van nodig
om je er onverwacht stralend en mooi uit te laten zien.

De structuur van Erase Paste

De structuur is heel stug en plakkerig. Inderdaad een beetje pasta-achtig.

Erase Paste swatch

Erase Paste geblend

De werking van Erase Paste

Vanwege de structuur vind ik Erase Paste niet heel makkelijk blenden. Het trekt niet in de huid en blijft er een beetje op liggen.
Het accentueert eerder dan dat het verbergt.

Zonder Erase Paste

Met Erase Paste onder mijn ogen

De foto’s zijn overigens allebei binnen en met flits genomen.

Mijn mening

Erase paste is helaas niks voor mij. Ik vind het vanwege de plakkerigheid en de dikke structuur
niet heel makkelijk handelbaar. Erase paste trekt niet in mijn huid en blijft erop liggen. Het licht
wel op onder mijn ogen, maar ik vind het er niet mooier op worden. Ik ben dus niet erg enthousiast
over dit product. Ik had er eerlijk gezegd meer van verwacht. Er komt dan ook geen full size exemplaar.

Zijn jullie bekend met Benefit’s Erase Paste en zo ja, wat zijn jullie ervaringen? Zo nee,
wat vinden jullie van dit product?

Erase Paste is verkrijgbaar bij Sephora voor 25 euro (4,40 gr) en bestaat ook in licht en donker.

Deze sample kreeg ik van een van mijn favoriete eBayers, PrettyandPinkStuff. De merken die
zij o.a. verkoopt zijn Benefit, Urban Decay, MAC, OPI,  Kat von D en nog veel meer topmerken!

Volg:

14 Reacties

  1. maart 1, 2011 / 20:18

    Jammer dat de kleur niet afstemt met jou huidskleur. Nu ik dit leest begin ik ook te twijfelen, zelf heb ik er geen ervaring er mee. Ik wil dit wel een keer in de winkel testen. Maar of ik het ga kopen is nog de vraag.

    • deborah
      Auteur
      maart 1, 2011 / 20:46

      Had je de erase paste nog niet ontdekt in jouw Finding mr Bright kitje die je pas hebt gekocht 😉 ?

      • maart 1, 2011 / 22:40

        Het kitje ligt bij me tuthoek, ik ben er nog niet aan toe gekomen om het grondig te bekijken…hoezo druk :-* ?!

  2. maart 1, 2011 / 21:14

    Ik heb hem in mijn Naturel Eyes kitje zitten. 1 x gebruikt maar ben er ook geen fan van!

  3. maart 1, 2011 / 21:56

    Wat jammer dat niet fijn is
    Nee..heb geen ervaring met Erase Paste

  4. maart 1, 2011 / 22:03

    Haha.. Deb nu pas open gemaakt?
    Hij werkte wel bij mij qua dekking, maar ook veel kans op cake als ik net ietjes teveel gebruikte.

    Voorlopig hou ik t op de concealer van maybelline 🙂

  5. nono
    maart 2, 2011 / 00:13

    Helemaal mee eens. Hij is plakkerig en droogt niet. Hij gaat ook erg in de lijntjes zitten. De kleur werkt wel goed voor donkere kringen. Zelfs met afpoederen ziet et er niet uit.

  6. Jessica
    maart 2, 2011 / 07:08

    Dat is toevallig, ik wilde hem vanochtend proberen (jouw sample). Helaas zag het er heel raar uit, er kwam alleen doorzichtige vloeistof uit. Ik moet het eerst in een potje doen en goed mengen. Had ik vanochtend geen tijd voor, maar na het lezen van jouw ervaring kan ik het beter op een vrije dag proberen. Als het dan ophoopt of uitloopt, loop ik niet voor schut op mijn werk 😉

    • deborah
      Auteur
      maart 2, 2011 / 17:24

      Dat lijkt me ‘n goed plan 😉 Laat nog ff weten wat je ervan vindt als je t uitgeprobeerd hebt?

      • Jessica
        maart 4, 2011 / 13:11

        Ik heb het vanochtend geprobeerd. Het camoufleert mijn blauwe kringen wel mooi, maar de structuur werkt niet echt voor mij. Het ziet er een beetje korrelig uit onder mijn ogen en het hoopt snel op in plooitjes. Ik ga het zeker opmaken, maar zal geen fullsize kopen.

        • deborah
          Auteur
          maart 4, 2011 / 19:32

          Hmmm dus voor jou ook geen succes, jammer! Gelukkig was dit maar een sample’tje. Leuk dat je het me nog ff hebt laten weten!

  7. maart 2, 2011 / 12:18

    Jammer dat hij niet zo prettig is! 🙁
    Bedankt voor de review, was er erg benieuwd naar!

    • deborah
      Auteur
      maart 2, 2011 / 17:25

      Tnx graag gedaan hoor. T werkt niet voor mij maar dat wil niet zeggen dat t voor jou ook niet werkt natuurlijk 🙂

  8. maart 2, 2011 / 19:28

    Hmmm wat jammer voor de textuur, hij zag er juist zo romig en fijn uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.