Review Lady Speed Stick deodorant in Enchanted Cherry Blossom

Over de Lady Speed Stick deodorant heb ik zoveel
positieve reviews gelezen dat ik hem natuurlijk ook
uit wilde proberen. Gelukkig was mijn schoonzus
zo lief om hem voor mij mee te nemen uit Amerika.

Benieuwd of mijn oksels 24 uur lang fris en droog
zijn gebleven tijdens de hittegolf? Lees dan verder!



Je moet als deodorant wel van hele goeden huize
komen, wil je mijn oksels tijdens de afgelopen
tropische dagen droog en fris houden. Ik was dan
ook erg benieuwd of de gehypte Lady Speed Stick
het zou trekken. Echt last van overmatige transpiratie
heb ik niet, maar om nu te zeggen dat mijn oksels
naar roosjes ruiken na een lange dag in 30 graden
gezeten te hebben of een uurtje sporten kan ik
helaas ook niet zeggen.

Je kunt dus wel zeggen dat ik het de Lady Speed
Stick niet heel makkelijk heb gemaakt!

Laten we beginnen met de geur ‘Enchanted Cherry
Blossom”. Deze ruikt fris en bloemig. Het is geen
overheersende geur die je de hele dag ruikt. Ik vind
dat zelf prettig. Een deo die je parfum overheerst
vind ik zelf niet fijn. Dus de geur is in ieder geval
goedgekeurd!

De stick was netjes gesealed (zie de foto hierboven).
Het draaisysteem werkt prima zolang je de stick naar
boven draait. Helaas kun je niet terugdraaien. Draai
je hem toch te ver dan moet je hem zelf terug duwen.
De stick is kleiner dan een bus deo en is ook platter
waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen in je tas.

Ik gebruik normaliter altijd deodorant in spray vorm en dit
was voor mij de eerste keer dat ik een deo in vaste vorm
gebruik…

En dan nu waar iedereen het meest benieuwd naar is:
De werking!

De Lady Speed Stick belooft een bescherming van 24
uur
tegen geurtjes. Ook bevat de stick ingrediënten
die de transpiratie verminderen.

Helaas maakt de Lady Speed stick zijn beloftes in mijn
geval niet helemaal waar. Na een uur of 8 ruiken mijn
oksels niet meer bloemig, maar ruik je toch wel iets
van zweet. Dan moet ik de stick dus opnieuw gebruiken.

Ik ben niet altijd in de gelegenheid om mijn oksels
meerdere keren per dag te wassen dus dat betekent
dat ik de stick dan aanbreng op mijn ongewassen oksel.
Dat is misschien niet heel hygiënisch. Maar ik maak me
er niet zo druk over. Ik ben de enige die de stick gebruikt
en ik was me elke dag. Dus heel vies kan ik nooit zijn.

Tijdens de hittegolf heb ik de stick wel drie keer per dag
moeten gebruiken. Tijdens zomer dagen met een normale
temperatuur
kwam ik weg met 2 keer bijwerken.

Ik heb gemerkt dat mijn oksels droger zijn nu ik de stick
gebruik. Dus dat vind ik erg prettig.

Ook vind ik het erg fijn dat ik geen witte strepen meer
in mijn kleding heb nu ik deze stick gebruik want daar
irriteerde ik me ontzettend aan bij de bussen deodorant.
Deze stick kan iets afgeven, maar van die poederige witte
strepen krijg je er niet van in je kleding. Dat is voor mij een
enorm pluspunt.

Hieronder kunnen jullie de ingrediënten zien van de Lady
Speed Stick.

Helaas is de stick helaas niet in Nederland verkrijgbaar.
Hij is wel via eBay te krijgen heb ik gelezen maar pas
dan op dat je er niet teveel voor betaalt want in
Amerika kost deze stick maar een paar dollar.

Welke deodorant gebruik jij het liefste?

Volg:

25 Reacties

  1. augustus 3, 2013 / 07:53

    De Dove invisible dry stick en rexona maximum protection stick werken bij mij altijd wel goed. De lady speed stick wil ik ook nog eens uitproberen.

    • deborah
      Auteur
      augustus 3, 2013 / 11:05

      Die stick van Dove wil ik ook nog eens proberen!

  2. augustus 3, 2013 / 08:35

    Deze wil ik dolgraag ook eens testen! En ik ben het eens met Jorinde, die van Rexona en Dove zijn ook erg fijn!

  3. augustus 3, 2013 / 09:00

    Klinkt niet slecht. Zelf gebruik ik al jaren trouw de deocreme van Louis Widmer, voor mij echt the best 🙂

  4. augustus 3, 2013 / 10:53

    lijkt me wel wat voor mij! de naam alleen al, ben dol op alles met kers 🙂

  5. augustus 3, 2013 / 11:15

    Ik wil hem ook zo graag! Vooral door de kers, hihi!

  6. augustus 3, 2013 / 11:49

    Ik wil hem graag eens proberen!

  7. augustus 3, 2013 / 16:26

    Jammer dat hij niet in NL verkrijgbaar is, ik ben hier wel erg benieuwd naar. Ik heb ook snel last van natte oksels en gebruik sinds een paar maanden Deoleen, echt een aanraden! Heeft geen geur (misschien heb je wel een variant met geur) wat ik fijn vind, en blijft wel een paar uur goed droog (niet de hele dag).

  8. azazella
    augustus 3, 2013 / 18:15

    de “gel” versie deed het de afgelopen dagen errug goed bij mij zelfs de ochtend er na rook ik nog fris

  9. augustus 3, 2013 / 19:19

    De naam is zo leuk, maar wel vreemd dat je hem niet kan terugdraaien. Jah je hebt hem echt in extreme temp getest.

    • deborah
      Auteur
      augustus 4, 2013 / 07:27

      Misschien heb ik wel een stick met een fabrieksfoutje 🙁 Ik heb namelijk in andere reviews gelezen dat je de stick wel kunt terugdraaien..

  10. augustus 3, 2013 / 20:31

    Ik heb er inderdaad al veel over gehoord. Klinkt wel fijn, maar dan toch niet 100% sweatproof 😉 Ik gebruik tijdens de warme zomerdagen vaak axitrans, twee avonden na elkaar aanbrengen, en je bent ongeveer een week zweetvrij, écht!! Ik gebruik dan niets van gewone deodorant tijdens die week, want dat is helemaal niet nodig! Echt handig!

    • deborah
      Auteur
      augustus 4, 2013 / 07:32

      Klinkt geweldig dat axitrans! Ik ga kijken of het hier ook verkrijgbaar is. Waar heb jij het gekocht? Bij de drogist of apotheek?

  11. augustus 4, 2013 / 06:01

    Wat zonde! Ik zou een stick deo nooit meerdere keren per dag gebruiken, wat een gedoe 🙁

  12. augustus 4, 2013 / 06:57

    Zonde dat ie niet helemaal aan alle verwchtingen voldoet maar klinkt ook zeker niet negatief..(zeker voor bij deze temperaturen van de afgelopen tijd haha! denk dat iedere deo was gesneuveld ;)) Rexona heeft ook een hele fijne (créme) stick, meestal houd ik toch het bij mijn vertrouwde Dove spray 🙂

  13. augustus 4, 2013 / 08:04

    Goede review! Ik wil ze ook nog eens proberen

    XO

  14. augustus 4, 2013 / 09:07

    Ik heb er ook eentje van Lady Speedstick en dat is echt de fijnste deo die ik al getest heb!

  15. augustus 4, 2013 / 16:59

    Jammer dat het niet 100% zijn belofte nakomt. Ik gebruik zelf het liefst 8×4 deo spray`s

  16. augustus 5, 2013 / 19:39

    Ik vertrouw op Dove en Nivea deo’s, maar naar deze ben ik ook al een tijdje benieuwd. Tijdens zo’n warm weer, is het niet makkelijk om je oksels fris te houden.

  17. augustus 6, 2013 / 20:48

    dat je moet bijwerken(bijsticken?) vindt ik niks. Ik gebruik de Rexona Max protect(stick), ook zoiets, en die doe ik ‘s morgens op en de rest van de dag niks behalve met dit weer wil ik nog wel eens transpireren en dan heb ik een mini spray deo in de tas voor noodgevallen, maar veel gebruik ik die niet

  18. augustus 7, 2013 / 06:47

    Ik zou hem zelf ook graag willen proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.