Aurora SkinCare en mijn eerste echte huidprobleem

Vorige week bracht ik een bezoek aan Aurora Skin Care in Hilversum waar ik een SkinIdent gezichtsbehandeling onderging. Tijdens de behandeling constateerde Aurora dat ik een eczeemplekje ter hoogte van mijn wenkbrauw bot heb. Ik keek ervan op want ik heb nooit huidproblemen gehad en al helemaal geen eczeem! Wel heb ik de laatste tijd ontzettend veel last van dit kleine stukje huid.

Ik kreeg van Aurora een aantal producten van Dr Baumann mee om het eczeemplekje thuis zelf mee te behandelen.

Nu verwachtte ik niet direct wonderen, maar ik wil jullie alvast een voor- en na foto laten zien van mijn wenkbrauwbot na de eerste keer dat ik deze producten
heb gebruikt.

Hieronder zie je mijn wenkbrauwbot voordat ik de producten van Dr Baumann voor de eerste keer zelf thuis had gebruikt. Het ziet er best ernstig uit, vinden jullie niet? Je ziet de geïrriteerde rode huid goed en ook de schilfertjes. Kunnen jullie je voorstellen dat ik liever geen FOTD’s meer maak. Deze plek jeukt af en toe ook verschrikkelijk dat ik er een schaar in zou willen zetten. En ik maar denken dat het door de kou kwam en over zou gaan wanneer het warmer zou worden.

Aurora is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft daarnaast o.a. ook dermatologie gestudeerd en zij zag direct dat dit eczeem was en ook behandeld moest worden. Ik gebruikte iedere dag hydrocortison crème die ik van de huisarts had gekregen. Maar als je dit langdurig gebruikt, zoals ik deed, dan word je huid hier alleen maar dunner van. Het is ontstekings remmend, maar niet bedoeld voor langdurig gebruik, vertelde Aurora. Wist ik veel…en hoe moest ik dat weten? De huisarts heeft hier niks over gezegd.

Mijn naakte oog en onbehandelde wenkbrauwbot ’s morgens (deze foto is zonder flits en binnen gemaakt)

Mijn wenkbrauw bot nadat ik voor de eerste keer thuis Dr Baumann producten heb gebruikt. Ik heb nu wel mijn wenkbrauw bijgewerkt, mascara op en eyeliner gebruikt. Ook heb ik een concealer van Dr Baumann gebruikt om de rode huid te verbergen. Zo vind ik het plekje toonbaar en zo ben ik ook de deur uit gegaan.

Mijn met Dr Baumann producten behandelde wenkbrauwbot en lichte make-up ’s morgens (deze foto is zonder flits en binnen gemaakt)

Deze producten kreeg ik mee van Aurora:

Dr Baumann Cleansing Milk en Facial tonic
Dr Baumann compact concealer in de tint Sahara sample
Dr Baumann Liposome multi-active serum sample
Dr Baumann Sensitive crème sample.

Natuurlijk kun je na 1 keer nog helemaal niks zeggen over de werking van dit soort producten. Ik ga ze daarom gedurende twee weken elke dag 2 keer gebruiken (’s morgens en ’s avonds).  En dan zal ik er op terugkomen met een uigebreide review. Ook komt er nog een verslag over de SkinIdent behandeling die ik bij Aurora Skin Care onderging.

Willen jullie na 1 week al tussen-resultaten zien of vinden jullie na 2 weken vroeg genoeg? Zijn jullie al bekend met de producten van Dr Baumann?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

8 Reacties

 1. maart 14, 2011 / 18:58

  Zo, dat ziet er bekend uit helaas. Mijn beide ogen zitten regelmatig zo onder het eczeem. Ik hoop dat het voor je helpt. Bij mis is het enige wat helpt zinkzalf die ik uit Duitsland haal.

 2. maart 14, 2011 / 19:17

  ziet er pijnlijk uit! gelukkig is het nu al beter 🙂

 3. maart 14, 2011 / 19:38

  Wat een verschil al! Ben benieuwd naar de reviews van de producten!!

 4. maart 14, 2011 / 20:46

  Wat verschil! Het werkt goed
  Nee ik kende die merk niet
  Lijkt mij fijne producten

 5. maart 14, 2011 / 22:20

  kheb in de winter ook vaak een eczeem plekje onder mn oog 🙁 mwah tis meer op mn wang.. echt vervelend! Maar gelukkig verdwijnt ie ook als ik een paar keer hydraterende masker erop doe 😀

 6. maart 15, 2011 / 12:16

  Zo zie je maar weer chick wat Aurora allemaal weer weet te vinden bij je. Je ziet ook echt een groot verschil met beide foto’s. Ik had ook voorheen reiniging milk en tonic, ik vind ze ook erg fijn ook. Alleen ben ik door mijn pimpel creme 🙁 heen van Dr Baumann.

  • maart 15, 2011 / 12:17

   O ja vergeten! Ik ben wel benieuwd naar de resultaten na 2 weken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.