Snapshots of my life: Bloggersborrel januari 2016 @SoloBioMooi

Deze week ben ik niet echt aan bloggen toegekomen omdat ik een hardnekkig griepje te pakken had. Maar inmiddels ben ik gelukkig weer zo goed als opgeknapt en wil ik jullie vertellen over de bloggersborrel bij SoloBioMooi waar ik afgelopen donderdag bij aanwezig was.

sbm_bloggersborrel_januari_2016_05

De Bloggersborrel, georganiseerd door SoloBioMooi, in Driebergen was weer erg geslaagd en een mooie opening van het nieuwe jaar.

Het was de tweede keer dat ik naar deze borrel ging (lees het verslag van de eerste keer hier terug) en dit keer reed ik er gezellig samen heen met Rosan van (hieronder links op de foto te zien)
en onderweg kreeg ik haar ultieme guilty pleasure namelijk een heerlijke reep van Tony Chocolonely in melk karamel zeezout. Ik had deze repen wel eens zien liggen, maar nog nooit uitgeprobeerd. Maar man wat een heerlijke chocola is dit! Ik moet echt onder een steen geleefd hebben want dit is serieus een van de lekkerste repen die ik ooit heb gegeten. Nogmaals bedankt Rosan, ik heb er een nieuwe verslaving bij ;-).

sbm_bloggersborrel_januari_2016_03

Tijdens de bloggersborrel werden lekkere hapjes en drankjes geserveerd en heb ik met bekende blogsters bijgepraat en ook weer een aantal ontmoet. We kregen van schrijfcoach Marije (hieronder links op de foto te zien) weer een aantal inspirerende tips die ik in gedachten zal houden bij het schrijven van mijn artikelen. Marije geeft altijd hele concrete en praktische tips die mij in ieder geval vaak op nieuwe ideeën brengen. Misschien moet ik toch eens een workshop bij haar gaan volgen. Dankzij Marije liggen onze diepste beauty geheimen nu achter gesloten deuren bij SoloBioMooi. Wie weet horen jullie hier later nog meer over…

sbm_bloggersborrel_januari_2016_04

Lavera was er deze avond ook bij en we kregen een uitleg over hun producten en cosmetica. Visagiste Lianda van Lavera gaf kleuradvies en maakte je op als je dat wilde.  Hieronder wordt blogster Mariëlle opgemaakt. Op advies van Lianda heb ik een lipgloss van Lavera uitgekozen die volgens haar heel goed bij mij past en waarmee ik uit mijn comfortzone kom. Zelf ben ik vooral met de huid- en haarproducten van Lavera bekend, maar nog niet zo met hun cosmetica. Na het zien van hun mooie cosmetica stand én uitleg van de producten ben ik in ieder geval heel erg nieuwsgierig geworden!

sbm_bloggersborrel_januari_2016_02

Ik vond het een hele gezellige en inspirerende avond en heb zeker ook weer wat geleerd. SoloBioMooi liet ons niet met lege handen vertrekken want we kregen allemaal een mooie goodiebag mee. Hieronder zien jullie wat er in mijn goodiebag zat:

♥ Boho  Green Cosmetics eau de parfum in Goa
♥ Crème couture (dagcrème) van The Ohm Collection
♥ Lavera Handcrème
♥ Lavera ligloss in Magic Red
♥ Lavera Body wash met biologische amandelmelk en honing

Ook de terugreis was weer erg gezellig met Rosan en Evelien die ik een slinger gaf naar station Hilversum.

sbm_bloggersborrel_januari_2016_06
Bedankt team SoloBioMooi voor deze gezellige bloggersavond en mooie goodiebag! Op naar de volgende bloggersborrel.

Naar welk product uit mijn goodiebag ben jij het meest benieuwd en zal ik als eerste reviewen?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

18 Reacties

 1. januari 22, 2016 / 17:25

  Graag gedaan, lekker is die variant van Tony’s he! Leuk verslag, het was weer erg gezellig.
  Hoop je snel weer eens te zien, liefs!

  • Deb
   Auteur
   januari 22, 2016 / 22:45

   Jaa!! Was zeker heel gezellig, hoop jou ook snel weer te zien. X

 2. januari 22, 2016 / 20:31

  Klinkt heel gezellig en leerzaam! Ik vind producten van Lavera ook heel erg fijn, al ben ik ook nog niet bekend met hun make-up.

 3. januari 22, 2016 / 21:11

  Oh, zag er heel gezellig uit! Wat een fijne producten! En gelukkig ben je terug helemaal beter, ziek zijn is echt niet leuk! x

  • Deb
   Auteur
   januari 22, 2016 / 22:46

   Dank je wel lieverd! Nee, was echt niet fijn van de week. Gelukkig ben ik alweer een heel stuk opgeknapt.

 4. januari 22, 2016 / 21:19

  Wat een leuk verslag zeg. Er jammer dat ik er gewoon niet bij kon zijn want het lijkt mij zo leuk om iedereen eens echt te ontmoeten. volgende keer! Ik ben al een beetje bekend met de producten van Lavera en is echt een favoriet merk wat ik veel gebruik. Gelukkig ben je weer opgeknapt!

  • Deb
   Auteur
   januari 22, 2016 / 22:44

   Thanks! Zeker jammer dat je er niet bij was, hopelijk zien we elkaar op de volgende bloggersborrel!

 5. januari 22, 2016 / 22:01

  Ik vond het een leuke middag, en leuk weer even gekletst te hebben met je! ♥ En fijn om te lezen dat je weer vrijwel opgeknapt bent. Ik ook inmiddels, yay! Mijn verslag komt er ook nog aan!

 6. Pascale
  januari 23, 2016 / 09:59

  Ziet er leuk uit allemaal. Lavea ken ik alleen van de zonnebrand voor mijn dochter. Benieuwd naar de test van jou van de bodywash

 7. januari 23, 2016 / 12:37

  Leuk verslag. Jammer dat ik er vanwege mijn gezondheid niet bij kon zijn. Hoop er de volgende keer weer wel te zijn.

 8. januari 23, 2016 / 14:58

  Gelukkig ben je weer opgeknapt, de griep heerst he? Leuk verslag heb je er van gemaakt en dankjewel voor het noemen 🙂

 9. januari 23, 2016 / 14:59

  Gelukkig was je op tijd weer beter! De borrel ziet er zo leuk en gezellig uit! 😀

 10. januari 23, 2016 / 22:09

  Leuk om te lezen! Mooie plaatjes ook erbij en een fijne goodiebag heb je gekregen. Ze hadden het goed georganiseerd zo te zien.

 11. januari 24, 2016 / 15:26

  Wat een leuk verslag heb je er van gemaakt.
  Het was leuk om je ontmoet te hebben en wat waardeloos dat je eigenlijk niet fit was. Dat was je overigens niet aan te zien, want je bent echt met recht een bloedmooie meid!

  • Deb
   Auteur
   januari 24, 2016 / 21:06

   Dank je wel Hennie, wat een lief compliment *bloos* ! You made my day 😉 !! Het was ook ontzettend leuk om jou ontmoet te hebben. Hopelijk tot de volgende bloggersmeet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.