New in: Guess jewelry@Sieraden.com

Laatst bestelde ik bij webshop Sieraden.com een ketting en een paar Guess oorbellen in de kleur rosé goud. Ik viel direct voor de kleur van de sieraden want die vind ik heel apart en in deze kleur heb ik verder nog geen sieraden.

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij deze webshop dus lees snel verder voor mijn ervaringen.De sieraden bestelde ik op een avond en twee dagen later werden ze al bezorgd. De sieraden waren goed verpakt en ik kreeg er nog een kortingsbon bij ter waarde van 10%.

De ketting is een kort model en vond ik iets aan de grove kant toen ik hem eenmaal in het echt zag. Hij leek wat fijner op de website. Dus ondanks dat hij redelijk simpel is qua ontwerp valt de ketting toch behoorlijk op.

Op een simpel shirt is de ketting een behoorlijke eye-catcher. Ik zal hem niet iedere dag dragen want daarvoor vind ik hem zelf wat te opzichtig, maar wanneer ik een avondje uit ben zal ik hem zeker dragen.

De oorbellen vind ik zelf het mooiste. Dit zijn knopjes waarop in sierlijke letters Guess staat, in ook weer die mooie rosé gouden kleur.

In het zonlicht gebeurt er bijna iets magisch met de sieraden. Rosé goud is echt een prachtige warme kleur.

De sieraden waren netjes verpakt in een chique doosje en zaten in een sieraden zakje.

Bestel jij wel eens sieraden online?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

22 Reacties

 1. april 3, 2013 / 07:44

  Mooie sieraden hoor. Ik koop liever sieraden in de winkel, maar ik heb ook twee keer sieraden online besteld en daar was niks mis mee.

 2. april 3, 2013 / 08:05

  Oeeh ik ben heel groot fan van de oorbellen, vind ze heel mooi! Ik heb denk ik ooit een keer in mijn leven sieraden online besteld, op een of andere manier koop ik die liever in het echt! Maaar ik moet misschien toch maar eens vaker een kijken online gaan nemen hihi (:

 3. april 3, 2013 / 08:55

  Ik bestel ook wel eens online…vind de ketting super mooi! 😆

 4. april 3, 2013 / 09:00

  Leuke sieraden Deb! Ik heb ook een paar sieraden van Guess, vind ze altijd heel leuk :). De knopjes zijn echt heel cute!

 5. april 3, 2013 / 09:09

  Wauw mooie sieraden! Ik bestel heel vaak online, eigenlijk altijd met succes. 😀

 6. april 3, 2013 / 09:59

  Wauwie!! Mooi zeg! Die oorbellen had ik laatst ook bijna gekocht, maar heb het uiteindelijk niet gedaan omdat ik ze denk niet vaak zal dragen.

 7. april 3, 2013 / 10:43

  Ik vind zowel de oorbellen als de ketting erg mooi!

 8. april 3, 2013 / 11:46

  Rosegoud is inderdaad mooi! Wauw de oorbellen zijn subtiel maar heel mooi. De ketting vind ikzelf iets minder, maar hij staat je goed, vooral door de kleur.

  • deborah
   Auteur
   april 3, 2013 / 11:55

   Thanks girl! Ik denk ook dat de ketting op een gebruinde huid mooier zal staan.

 9. april 3, 2013 / 19:04

  Heel mooie items!! Staat je super, you pretty lady!

 10. april 3, 2013 / 21:11

  Staat je erg leuk!! Ik heb het armbandje hiervan al vaker zien liggen. Al een aantal keren bijna gekocht, maar dan toch weer niet.. Hmmm, nu ik het weer zie slaat de twijfel toe, haha!

 11. april 4, 2013 / 09:33

  Die rosé-gouden klaar staat je heel goed! En leuke make-up draag je ook op de foto ;).

 12. april 4, 2013 / 10:27

  Oh wat staat rose goud jou mooi zeg! Ik kan dat met mijn bleke huidje echt niet hebben haha.

  • deborah
   Auteur
   april 4, 2013 / 10:56

   Dank je wel!! Goed om te horen en dat terwijl ik mezelf nu nog redelijk bleekjes vind 😆

 13. april 5, 2013 / 12:23

  Rose goud vindt ik zó mooi. Het staat je ook erg goed ^^ Je nagels zijn weer eens in een prachtige kleur gelakt 😉

 14. april 5, 2013 / 20:12

  I LOVE GUESS! sorry dat moest even in drukletters, ik heb echt een guess verslaving haha! ik heb een armbandje in de vorm van jou ketting maar dan wel in het zilver 🙂 ben helemaal in love met deze kleur, het staat je ook prachtig 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.