National Lipstick day: win 3 KIKO 3D Hydra Lipglosses!

Deze winactie wilde ik al een tijdje organiseren, maar het kwam er steeds niet van.Toen ik er vandaag achter kwam dat het National Lipstick Day was, vond ik dat eigenlijk wel hét moment om dit plan eindelijk uit te voeren. En dat dit eigenlijk lipglosses zijn, mag de pret niet drukken toch? Het gaat er bij deze dag om dat je je favoriete lip kleur draagt of een nieuwe koopt. In dit geval krijg je die dus van mij!

Waarom deze winactie? Gewoon omdat ik het leuk vind om mijn volgers weer eens een keertje in de watten te leggen. Ik kocht deze 3D lipglosses van KIKO in een spontane bui, die overigens een van mijn favoriete glosses zijn (lees deze review nog maar eens na), speciaal om een van jullie blij mee te maken. Het zijn hele mooie en sparkly glosses die je op zichzelf kunt dragen maar ook over een matchende lipstick. De kleuren die ik verloot zijn (van onder naar boven): 22, 10 en 11.

Wat moet je doen om kans te maken op deze 3D Hydra lipglosses van KIKO

? Volg mij op Instagram en like deze post;

?  Laat een reactie achter bij mijn mijn foto op instagram waarin je aangeeft dat je meedoet en tag 1 (maar meer mag natuurlijk ook) vriendin waarvan je denkt dat ze deze winactie zeker niet wil missen;

? Voor een extra kans deel je mijn winactie in je stories.

Mocht je dit artikel een ❤️ willen geven op Bloglovin’ zou ik dat super leuk vinden!

Meedoen kan tot en met 5 augustus. De winactie staat open voor deelnemers uit Nederland en België. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van mij.

Deze winactie is overigens bedoeld voor mijn trouwe volgers, maar zeker ook voor nieuwe volgers. Deelname door mensen die puur en alleen uit zijn op het winnen wordt niet gewaardeerd.

Heel veel succes, liefs Deb ?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

6 Reacties

 1. Marian B
  juli 30, 2020 / 12:00

  Wat lief! Ik hou van lipgloss, deze kleurtjes zien er leuk en vrolijk uit. Ben erg benieuwd hoe ze mij staan.

 2. Grete Karina
  juli 30, 2020 / 23:09

  Mooie kleurtjes lipgloss, ik hou ervan en loot graag mee!

 3. augustus 2, 2020 / 11:31

  Leuke winactie Deb! En het zijn schattige verpakkingen en mooie kleurtjes zeg! Ik gun een ander deze mooie prijs, zelf heb ik al zoveel lipsticks en glosses.

 4. augustus 10, 2020 / 16:45

  Ze zijn echt superleuk!! En heb het leuke tasje ook 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.