essie Feel the Fizzle lente collectie 2023

Met de nieuwe Feel the Fizzle collectie wil essie een gevoel overbrengen van een bruisende lente terwijl we ons onderdompelen in self care waarna we weer helemaal opgeladen zijn. Het resultaat is een collectie met zes romige tinten die ons eraan herinneren om achterover te leunen en te ontspannen. Worden jullie hier ook niet heel vrolijk van? Kijk snel verder dan laat ik jullie de kleuren van dichtbij zien.

essie feel the fizzle spring 2023 collection

Ride the soundwave

Ride the soundwave is een zachte romige kleur blauw die goed dekt met twee laagjes.

essie ride the soundwave

In the you-niverse

Ik hoef er niet lang over na te denken want dit is mijn favoriet van deze collectie! Niet alleen vanwege de originele naam, maar de kleur vind ik ook helemaal geweldig. Op de foto draag ik twee laagjes.

essie in the you-niverse

Don’t burst my bubble

Don’t burst my bubble is een opvallende blauwe kleur met een paarse ondertoon. Deze kleur wordt in het Engels ook wel ‘periwinkle’ genoemd en is momenteel echt een trendkleur die je dit jaar veel voorbij ziet komen. Dekt goed met twee laagjes.

essie don't burst my bubble

You’re Scent-sational

De naam vind ik in ieder geval he-le-maal geweldig. Wanneer ik de kleur op mijn nagels zie, moet ik er eerlijk gezegd wel een beetje aan wennen en ben ik er nog niet helemaal uit of dit een kleur is die ik op een doordeweekse dag zou dragen. Ik zou er wel lekker mee opvallen en mensen zouden het niet verwachten mij met zo’n kleur te zien aankomen op kantoor. Dit is voor mij dan ook echt een uit-mijn-comfortzone kleur.

essie You're Scent-sational

It’s high time

Dit is een kleur naar mijn hart! It’s high time is een mintgroene kleur met een vintage vibe. Dekt goed met twee laagjes.

essie It's high time

Feel the fizzle

Feel the fizzle draagt de naam van de collectie en steelt zeker de show. Super leuk dat essie voor de verandering een top coat aan hun collectie heeft toegevoegd. Feel the fizzle heeft een roze transpante basis met fijne paarse en blauwe parelmoer glittertjes. Ik draag Feel the fizzle hieronder (van links naar rechts) op: In the you-niverse, It’s high time en Don’t burst my bubble. Op deze kleuren vond ik Feel the fizzle het mooiste uit komen.

essie Feel the Fizzle

Van de frisse pastelkleuren uit deze collectie, die ik kreeg om aan jullie te laten zien, word ik helemaal vrolijk! Feel the fizzle vind ik een speelse en vrolijke collectie die echt lente schreeuwt. Dat er een top coat in deze collectie zit vind ik ook een erg leuk detail, het geeft toch wat extra’s vind ik.

De lakken uit de essie Feel the fizzle collectie zijn vegan en verkrijgbaar voor 9,99 per stuk bij o.a. Etos en Boozyshop.

Wat denken jullie van deze collectie en welke combinatie met Feel the fizzle vinden jullie het mooiste?

essie feel the fizzle

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

3 Reacties

 1. april 21, 2023 / 14:28

  Oh, ik ben fan! Wat een heerlijke foto’s én kleurtjes!

 2. Babs
  mei 9, 2023 / 11:10

  Ride the soundwave en de groene tint, die vind ik super mooi! Ik moet wel uitkijken, mijn wensenlijstje wordt wel heel lang op die manier haha!
  Als ik geld (over) heb laat ik weer acrylnagels zetten. De kapper op de hoek heeft nu ook een nagelstyliste. Ik ben die korte nagels zo zat en mooi lakken lukt nooit.
  Ik denk dat ik jouw foto’s als referentie geef, die lengte vind ik mooi en er natuurlijk uitzien. Die mega puntige of lange nagels wil ik niet, ook lijkt mij dat vreselijk onhandig.

  • Deb
   Auteur
   mei 11, 2023 / 18:24

   Jammer dat je niet dichterbij woont Babs, anders had ik je nagels graag in de lak gezet 💅🏻. Mega puntige of extreem lange nagels vind ik niet mooi maar ook niet praktisch. De lengte die ik heb ben ik ook blij mee. Hoeft niet veel langer van mij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.