Geef je nagels een boost met Nail Recovery & Cuticule oil almond van Pink Gellac

Pink Gellac is natuurlijk het meest bekend om hun gel nagellak. Maar daarnaast heeft het merk ook een mooie nagelverzorgingslijn met fijne producten om je nagels mee te onderhouden en te herstellen en die onlangs uitgebreid werd met Nail Recovery en Cuticle oil almond.

Kunnen jouw nagels momenteel wel een oppepper gebruiken? Dan zul je vast heel blij worden van deze nieuwe producten van Pink Gellac waar ik jullie vandaag meer over zal vertellen.

Pink Gellac Nail Recovery

Een rustpauze tussen je gel manicures is essentieel voor sterke, gezonde nagels. Nail Recovery is een verzachtende herstelkuur om beschadigde- en verzwakte nagels een verzorgende boost te geven. Met deze intensief verzorgende Nail Recovery bescherm je jouw nagels tegen inscheuren, breken en splijten.

Aan de formule van Nail Recovery is bamboe-extract toegevoegd dat volgens Pink Gellac de gezondheid van je nagels ondersteunt, ribbels vermindert en de natuurlijke glans herstelt van je nagels na gebruik van gel nagellak.

Je brengt één a twee lagen van de Nail Recovery aan op je nagels (maak ze van tevoren schoon en vetvrij), laat elke laag zo’n 2-3 minuten drogen aan de lucht en breng om de 1 tot 3 dagen een nieuwe laag aan. Na een week verwijder je de Nail Recovery weer met een nagellak remover. Je kunt de kuur herhalen of weer gaan voor een (gel) manicure.

Nail Recovery kan overigens gebruikt worden zonder UV/LED lamp en dat maakt het ook een interessant product voor mensen die geen gel nagellak dragen, maar bij voorbeeld intensief nagellak gebruiken zoals ik zelf doe. Ik gebruik de Nail Recovery net te kort om er een goede review over te kunnen schrijven. Er liggen momenteel nog teveel nagellakken klaar om uitgeprobeerd te worden en ik vind het leuk om rond de Feestdagen met nailarts te experimenteren. Ik gun mezelf er nu dus niet de tijd voor. Maar binnenkort ga ik zeker een rustpauze inlassen voor mijn nagels want dat is hard nodig. Er brak net namelijk nog een stukje van mijn nagel af.

Pink Gellac Cuticle oil almond

Dagelijkse verzorging van je nagelriemen met Cuticle Oil Almond zorgt voor een langdurig resultaat van je gel nagellak en stimuleert de groei van je nagels. De olie hydrateert de droge huid en zorgt voor een natuurlijke glans.

Deze hydraterende nagelriemolie met amandelextract kun je dagelijks gebruiken in combinatie met of zonder (gel) manicure. De olie ruikt heerlijk naar zoete amandel en brengt makkelijk aan met het brede kwastje. De olie wordt direct opgenomen wanneer ik mijn nagelriemen er mee in masseer en laat geen vettig laagje achter. De olie kun je natuurlijk ook gebruiken om de nagelriemen van je teennagels mee te verzorgen. Misschien is dit niet iets waar je in de winter direct aan denkt omdat je voeten weggestopt zijn in sokken. Omdat ik op blote voeten sport, lak ik mijn teennagels regelmatig en vind ik het belangrijk dat mijn voeten er het hele jaar door verzorgd uit blijven zien.

Ik ben blij met deze nieuwe nagelverzorgingsproducten van Pink Gellac! Ik vind de vormgeving ook weer erg leuk gedaan. Net als bij de gel nagellak collecties heeft Pink Gellac de verzorgingslijn een hele eigen look gegeven waaraan je de flesjes direct herkent. Ik vind het er heel fris en clean uitzien.

Mijn nagels kunnen momenteel dus best een rustpauze gebruiken, maar krijgen die voorlopig niet omdat ik teveel plannen met ze heb ?. Dit is natuurlijk ook dé maand om te shinen met mooie nagels, maar in het nieuwe jaar laat ik ze zeker even op adem komen met een kuurtje van Nail Recovery.

Nail Recovery (15) en Cuticle oil almond (7) zijn verkrijgbaar via de webshop van Pink Gellac.

Wat denken jullie van deze nieuwe nagelverzorgingsproducten van Pink Gellac en gun jij jouw nagels af en toe een rustpauze?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

8 Reacties

 1. december 7, 2020 / 13:12

  Mijn nagels zijn weer allemachtig kort, alsof ik een fervent nagelbijter ben. Ik laat ze even rusten en ik vergeet altijd dat ik ze in moet smeren met een olie of nagelolie. Eigenlijk zou ik een tijd gewoon helemaal niks moeten doen qua lak of gelnagels, ik zit toch binnen, hoogstens een snel boodschapje. Net zoals mijn haar verven, ook zoiets. Nu heb ik de kans om alles uit te laten groeien en dat grijs dan maar welkom te heten. Maar ik merk dat ik ijdel genoeg ben dat ik het toch blijf doen, puur voor mijzelf omdat dat leuker is als ik in de spiegel kijk. En mooie nagels, daar kan ik ook zo van genieten. Misschien deze week toch maar weer aan de slag met mijn nagels.
  Fijn product en goede toevoeging op het assortiment van PG!

 2. december 7, 2020 / 23:57

  Ik vind die nagelriemolie zo onwijs lekker ruiken! De verpakkingen zijn inderdaad ook zo leuk. Ik kan de Nail Recover ook niet goed testen, omdat ik teveel lakjes wil proberen. Luxeprobleem haha 😉

 3. december 8, 2020 / 08:43

  Oh deze zou ik wel willen wanneer ik terug wat meer nagellak wil gaan dragen!

 4. Natascha - Beautyopinie
  december 8, 2020 / 08:52

  Dit is inderdaad een hele fijne combi! Ik gebruik ze ook graag.

 5. december 8, 2020 / 09:12

  Ja, ik geef mijn nagels zeker af en toe een rustpauze en dan draag ik een tijdje geen nagellak. Maar verder moet ik mijn nagels eigenlijk wel meer verzorgen. Ik heb wel van dit soort verzorgende olie’tjes in huis, maar ik pak ze er nooit bij;-)

 6. december 12, 2020 / 20:16

  Ik geef mijn nagels al ruim een halfjaar rust haha.. sinds ik bij de intratuin werk heb ik mijn nagels niet meer gelakt.

 7. floris
  december 17, 2020 / 20:47

  Dit is precies wat ik zocht. Je hebt mij een leuke cadeau tip gegeven voor mijn dochter. Dank je hiervoor. Ze zal het zeker een fijne combi vinden.

  • Deb
   Auteur
   december 17, 2020 / 23:17

   Wat super leuk om te horen ?. Het is inderdaad een fijn setje en zeker leuk om kado te geven ?.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.