National Nailpolish Day: deel jouw #essielove en win een jaar lang essie!

Jullie zien het goed, vandaag niet één, maar twee artikelen op één dag op mijn blog! En dat heeft een speciale reden want vandaag is het namelijk “National Nail Polish day”. En dat is het elk jaar op 1 juni sinds 2017 toen essie deze dag tot “National Nail Polish Day” uitriep. Maar dit jaar is het tikkeltje specialer omdat essie er een challenge aan vastknoopt om zo wat kleur te geven aan de onwerkelijke tijd waarin we nu leven en waarmee je ook nog eens een jaar lang essie kunt winnen en dat zijn zo’n 100 lakjes!

Wil je weten hoe je kans maakt, lees dan snel verder!

Ok, wat is de bedoeling.. ik vond het net iets teveel informatie om op mijn Instagram account te zetten dus hieronder leg ik het even uit.

Om kans te maken op de prijs kun je van 1 tot en met 7 juni mee doen aan de essie Nail Polish Challenge via TikTok. Het is de bedoeling dat je samen met je vrienden en vriendinnen samen de #dontrushchallenge met essie doet. Zo doe je dat: laat je handen zonder nagellak laat zien, je blokkeert het  zicht van de camera met een essie lakje, haalt deze weer weg (en lakt je nagels tussendoor) en tada je showt je gelakte nagels! Geef het lakje vervolgens “virtueel” door. Zoek op TikTok op #dontrushchallenge voor voorbeelden hoe anderen het aangepakt hebben. Gebruik voor deze challenge het lied op TikTok: “Don’t Rush van Young T & Bugsey en hashtags: #nationalnailpolishday, #partner en #essielove. In de caption tag je iedereen waarmee jij deze challenge wilt doen en laat, als je meedoet, weten dat je kans wil maken op een jaar lang gratis essie nagellak! Uit alle TikTok content kiest essie een winnaar die een jaar lang essie ontvangt. En dat kan zomaar oplopen tot 100 essie lakjes (t.w.v. 1000 euro!).

Heb je geen TikTok zoals ik dan kun je ook meehelpen om de #essielove te verspreiden op Instagram door je nagels met een vrolijke kleur te lakken, een hartje van je handen te maken zoals ik hieronder heb gedaan met een essie flesje in het midden. Vervolgens deel je je creatie op je Instagram stories, tag @essie en gebruik hashtags: #nationalnailpolishday, #partner en #essielove. Tag in je story ook je vrienden, vriendinnen en familie en daag ze uit om mee te doen en om essie te helpen om kleur te verspreiden!

Ik heb dit helaas niet kunnen double checken, maar ik vermoed dat deze challenge alleen open staat voor inzendingen uit Nederland.

Ik heb zelf gekozen voor Viva Antigua omdat dit een van mijn favoriete essie nagellakken is en me herinnert aan mijn zomer vakantie op Gran Canaria, waar ik de foto met de essie ballon hierboven gemaakt heb en dit lakje ook droeg. Ik krijg echt een instant vakantie gevoel van deze mooie turquoise lak. Helaas gaat mijn vakantie niet door vanwege de Corona maatregelen, maar de nagellak brengt zeker hele goede herinneringen naar boven. Dus daar zal ik me de aankomende tijd aan vasthouden, aan die mooie herinneringen en dat er hopelijk snel voor iedereen betere tijden aan zullen komen!

Doen jullie mee aan de essie challenge? En zo ja, voor welk essie lakje kies jij?  Mocht je mee doen, laat het me dan even weten, zou ik super leuk vinden!

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

3 Reacties

  1. juni 2, 2020 / 16:32

    Wat een onwijs mooie prijs! Ik heb mij nog nooit in Tik Tok verdiept maar ik wens iedereen veel succes met deze toffe winactie!
    Ik draag nu van essie “naughty nautical” die ik pas heb gekocht. Blij mee, ik kom altijd weer terug op essie, hun lakjes zijn gewoon super fijn om op te brengen! (En prachtige kleuren!)

  2. juni 3, 2020 / 19:52

    Wat een onwijs leuke prijs! Ik zal toch eens een lakje van Essie moeten kopen, want ze hebben zo vaak van die leuke acties en ik wil er graag eens aan meedoen. De kleur op jouw nagels is trouwens prachtig! Die accessoires passen er goed bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.