ORLY Breathable: Mooie tinten voor het najaar (en 2 kleuren uit de nieuwe Flawless collectie)

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw kleurtje op de nagels en deze Breathable lakken in mooie najaarstinten van ORLY kwamen wat dat betreft precies op tijd! Met de zuurstofdoorlatende Breathable lakken geef je je nagels niet alleen een mooi kleurtje, maar verzorg je ze ook tegelijk vanwege de toegevoegde arganolie en vitamines. Kijk snel verder voor mijn swatches van deze zes mooie najaarskleuren, waarvan er twee onlangs werden toegevoegd aan de Flawless collectie.

ORLY Breathable fall polishes and flawless collection

ORLY Flawless collectie

Volgens ORLY is Nude” niet één kleur. Om die reden heeft ORLY hun FLAWLESS collectie die uit 10 nude tinten bestaat geïntroduceerd. Voor elke huidskleur zal er zeker een geschikte tint bij zitten. De collectie bestaat uit vier lakken uit het bestaande Breathable assortiment: Nourishing Nude, Sunkissed, Almond Milk en Manuka me crazy en is door het merk uitgebreid met zes nieuwe nude-tinten waarvan ik jullie er twee laat zien: Fresh Clove en Rich Umber.

Hieronder zet ik nog even de belangrijkste kenmerken van ORLY’s Breathable lijn op een rijtje, voor wie er nog niet mee bekend is:

♥ De lakken laten zuurstof en hydratatie door in je nagels door middel van een techniek die vergelijkbaar is aan die van contactlenzen.
♥ De nagellakken zijn dierproefvrij, vegan en 13-Free wat betekent dat ze vrij zijn van maar liefs 13 chemische stoffen die je vaak in nagellak tegenkomt.
♥ De nagellakken zijn all-in-one wat betekent dat ze een kleur, base- en top coat in één zijn.
♥ Aan de formule is arganolie, pro-vitamine B5 en vitamine C toegevoegd.

Laten we snel gaan kijken naar de mooie najaarstinten die ik kreeg om aan jullie te laten zien!

Fresh Clove is een tint die me aan pure chocola en koffiebonen doet denken.Het is een prachtige donkerbruine tint met een crème finish die goed dekt met twee lagen. Op de foto hieronder heb ik er een herfstig printje op gestempeld.

ORLY Breathable Fresh Clove

Rich Umber is een chocola bruine tint met een crème finish die goed dekt met twee lagen een een fantastische glans heeft. Net als Fresh Clove is dit een tint waarvan ik denk dat ie prachtig zal staan bij veel huidskleuren.

ORLY Rich Umber

Clay it ain’t so, alleen de naam vind ik al fantastisch, is een terracotta tint met een crème finish die goed dekt met twee lagen. Dit vind ik echt een hele mooie kleur voor de herfst!

ORLY Clay it ain't so

Staycation is een grijze/beige, oftewel ‘greige’ tint met een crème finish die goed dekt met twee lagen. Ik ben zelf normaliter geen fan van dit soort koele tinten omdat ik vind dat ze minder mooi uitkomen op mijn huidskleur, maar wanneer ik het resultaat nu terug zie vind ik het eigenlijk helemaal niet verkeerd staan.

ORLY Staycation

Sharing Secrets is een bijzondere grijze tint omdat er hele fijne roze glittertjes in zitten. Ik vind het persoonlijk een super mooie combi! Op de foto draag ik twee laagjes.

ORLY Breathable Sharing Secrets

Pinky promise, dat ik ook al zo’n leuke naam vind, is een mooie roze tint met een metallic finish. Metallic nagellak kan soms streperig zijn, breng het daarom in rechte stroken aan voor het beste resultaat. Ook ik heb het niet 100% streeploos kunnen aanbrengen, maar vergeet niet dat ik de foto heb gemaakt met een macro lens die het nog eens uitvergroot. In het echt vallen de strepen echt reuze mee. Op de foto draag ik twee laagjes.

ORLY Sharing secrets

Zoals jullie weten ben ik een grote fan van ORLY’s Breathable lijn waar ik ook al heel wat nagellakken van heb uitgeprobeerd de afgelopen jaren. Wat me opvalt is dat de formule de afgelopen jaren sterk is verbeterd. In het verleden hadden de lakken veel langer nodig om volledig uit te harden en stond, wanneer ik ’s avonds mijn nagels had gelakt, de afdruk van mijn dekbed de volgende ochtend letterlijk in mijn nagels. Ook valt me op dat de lakken nog mooier glanzen.

ORLY’s Breathable lakken zijn verkrijgbaar voor €17,95 via de webshop van Bransus.

Zijn jullie al bekend met ORLY’s Breathable lijn en welke van deze kleuren zou jij dit najaar dragen?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

6 Reacties

 1. oktober 9, 2022 / 12:02

  Rich Umber en Clay it ain’t so vind ik echt prachtig! Echte herfsttinten. Ik krijg spontaan ook zin in chocolade als ik die kleur zie, haha!
  Ik heb ook een lak uit de breathable lijn en die vind ik ook fijn lakken. Droogt ook goed op. Goed dat zij hun formule verbeterd hebben want het is zo zonde als je je nagels netjes hebt gelakt en je in principe het weer eraf moet halen om opnieuw te beginnen.
  Leuk gedaan die stempel, geeft absoluut die herfstvibe!

  • Deb
   Auteur
   oktober 12, 2022 / 08:12

   Dank je Babs, vond ‘em eigenlijk ook best wel geslaagd 😂, ik ga dat printje zeker vaker gebruiken deze herfst 🍁. En over chocola gesproken, daar kreeg ik na het maken van de foto’s ook zin in dus hebben we hier die chocolaatjes (vond ze zo mooi: komen van de bakker uit het dorp) lekker hebben opgesmikkeld.

 2. oktober 19, 2022 / 10:59

  Wat een prachtige herfstcollectie!! Kleuren waar ik zelf misschien niet snel naar zou grijpen, maar als ik het nu zo zie, moet ik het toch eens doen!

  • Deb
   Auteur
   oktober 19, 2022 / 11:28

   Ja, he kan toch een verschil maken wanneer je de kleurtjes op de nagels ziet 😊.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.