Pink Gellac Lollypop collectie

De zomer laat nog even op zich wachten, maar dat weerhoudt mij er zeker niet van om mijn nagels alvast Summer proof te maken. En dat komt helemaal goed met de vrolijke zoete kleuren van de nieuwste Lollypop collectie van Pink Gellac! Lollypop is een collectie om van te smullen en is een vrolijke mix van kleuren waarmee je nagels deze zomer zeker bekijks zullen trekken. Benieuwd geworden? Kijk snel verder voor mijn swatches!

Toen ik de nieuwe collectie van Pink Gellac ontving om voor jullie te reviewen, viel de nieuwe verpakking me meteen op. De doppen hebben een leuk printje gekregen en de flesjes zijn voorzien van labels in de kleur van de lak. Ik vind de lakjes er zo een stuk vrolijker uitzien én ze zijn er gelijk een stuk fotogenieker op geworden.

Ben je nog niet bekend met de gel nagellak van Pink Gellac? Lees dan zeker even mijn artikel waarin ik vertel over mijn eerste ervaring met gel nagellak en stap voor stap uitleg hoe je te werk gaat met de producten van Pink Gellac.

Sunset Orange is een zachte peachy tint waardoor mijn handen gelijk een stuk bruiner lijken.

Sunset Orange neigt afhankelijk van de lichtval de ene keer wat meer naar pastel en lijkt de andere keer zelfs een beetje neon. Ik vind het de meest zomerse kleur van de collectie. Sunset Orange dekt met drie dunne laagjes

Baby Blue is een hemelsblauwe lak die mooi dekt met twee laagjes.

Deze zomer kunnen we niet om blauwe nagellak heen en omdat ik het zelf niet vaak draag, zou ik eerder kiezen voor een zachte tint zoals Baby Blue.

Milkshake Pink is mijn favoriet van deze collectie. Het is een heerlijke suikerspin roze tint waarvan ik denk dat ie bij veel dames in de smaak zal vallen.

Milkshake Pink geeft een mooie dekking met twee lagen.

Sweet Purple is een frisse pastelpaarse tint met een koele ondertoon.

Sweet Purple dekt mooi met twee lagen.

Lady Grey is de meest neutrale lak uit de collectie en perfect voor wie het deze zomer wat rustiger wil houden op haar nagels. Lady Grey is in basis grijs maar heeft een groene ondertoon waardoor ik ‘em net wat spannender vind dan de meeste grijze lakken.

Ik vind Lady Grey zelf een bijzondere grijze lak die je niet vaak tegenkomt. Op de foto draag ik twee lagen lak.

Lollypop is een collectie waar ik blij van word. Er zit veel variatie in de kleuren waardoor ik denk dat er voor iedereen wel iets bij zal zitten. De lakken brengen fijn aan en dekken, met uitzondering van Sunset Orange, perfect met twee lagen.

Wat denken jullie van deze collectie en zit er een kleurtje tussen naar jouw smaak?

De lakken uit de Lollypop van Pink Gellac zijn momenteel zacht geprijsd en kosten nu 11 euro in plaats van 15 euro per stuk. Je koopt ze via de website van Pink Gellac.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

6 Reacties

 1. juni 15, 2019 / 10:52

  Wat een geweldig leuke foto’s heb je alweer gemaakt!
  En ook de kleurtjes vind ik helemaal top!

 2. juni 15, 2019 / 11:32

  Mooie kleurtjes zijn het! De sunset orange kreeg ik zelf er maar niet netjes op..kan natuurlijk ook aan mijn lak-skills liggen, maar die was wat stroperig. Leuk gedaan met die kleurige lolly’s!

 3. juni 16, 2019 / 22:32

  Hele mooie kleurtjes zeg, helemaal zomer ready!

 4. juni 17, 2019 / 11:32

  Oeh, ik vind eigenlijk alle kleurtjes mooi. Maar ja, pastel blijft gewoon leuk natuurlijk. Lady grey vind ik het meest speciaal, een kleur die je niet vaak tegenkomt. Bijzonder!

 5. juni 18, 2019 / 18:13

  Mooi zijn ze, ik zag ze al her en der getoond worden.

 6. juli 8, 2019 / 15:19

  Ik heb deze collectie ook en vind ze prachtig! Wat ik dan niet heb, is die heerlijke lolly die erbij ligt haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.