Pink Gellac Night nail mask

Met maskertjes voor je nagels was ik tot nu toe nog niet bekend, maar toen ik het Night nail mask van Pink Gellac voor het eerst zag werd ik toch wel heel benieuwd. Hun peel-off nagel masker ziet er namelijk uit als een prachtige zwarte holografische glitter lak. Dus ik was niet alleen benieuwd naar de werking maar ook hoe het eruit zou zien op mijn nagels.

Pink Gellac Night Nail Mask

Pink Gellac Night Nail Mask

Last van droge, verkleurde nagels? Behandel je nagels dan met de vegan Night Nail Mask. Dit peel-off overnight treatment voedt, herstelt en versterkt de nagelplaat terwijl je slaapt! Ideaal wanneer je in de avond je gellak verwijderd hebt en een extra nourishing boost aan je nagels wilt geven voordat je de dag erna opnieuw gellak aanbrengt.

Voor het Night nail mask heb je geen UV/LED lamp nodig en kun je gewoon op laten drogen. Je breng het masker direct aan (dus zonder basecoat) op schone en ongelakte nagels. Het masker heeft een paar minuten nodig om te drogen. Het masker heeft overigens een vrij sterke chemische geur. Nu heeft nagellak over het algemeen geen fijne geur, maar de geur van het masker is nog een tikkeltje sterker vind ik.

Eén laagje is genoeg volgens Pink Gellac, maar voor de foto heb ik er twee aangebracht. Met één laagje is het masker nog een beetje doorschijnend, maar met twee laagjes ziet het er echt uit als een prachtige nagellak die je vanwege de mooie glitters prima met de feestdagen zou kunnen dragen. Omdat het wat grovere glitters zijn, voelen je nagels overigens niet glad aan. Zelf vind ik dat overigens niet storend.

Pink Gellac Night Nail Mask

Doordat het masker doorgaat voor een prachtige nagellak zou je  bijna vergeten dat het om een treatment gaat en het dus ook nog iets doet voor je nagels. Pink Gellac belooft dat het masker je nagels voedt, herstelt en versterkt terwijl je slaapt. De formule is 100% vegan en bevat arganolie en essentiële citroenolie voor een extra hydraterend effect en prachtig glanzende nagels.

Pink Gellac Night Nail Mask

Het masker kun je de volgende ochtend van je nagels halen. Onder een lauw warme straal water trek je het masker er vaak in zijn geheel heel makkelijk af. Het lijkt of mijn verkleurde nagels iets oplichten, maar verder is het effect van het masker niet zichtbaar. Daarvoor zou ik het masker wellicht vaker en langer achter elkaar moeten gebruiken. Met een gezichtsmasker is er ook niet altijd zichtbaar resultaat, maar weet je dat je huid een boost krijgt door de ingrediënten die erin zitten. Dat geldt denk ik ook voor dit nagel masker. Omdat het masker eruit ziet als een prachtige nagellak zou je het trouwens ook gewoon overdag kunnen dragen, maar kan het op een gegeven moment los laten wanneer je handen met water in aanraking komen.

Pink Gellac blijft hun nail care lijn uitbreiden, het nieuwe Night nail mask dat ik opgestuurd kreeg om uit te proberen, vind ik ook weer een ontzettend leuke en originele toevoeging. Het is niet alleen goed voor je nagels maar ziet er ook nog eens prachtig uit. Heeft Pink Gellac weer goed gedaan!

Het Night nail mask is verkrijgbaar voor €9 via de website van Pink Gellac.

Wat denken jullie van dit nagel masker en zou het iets voor  jou zijn?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. december 23, 2021 / 15:21

  Oh wat een prachtige nagels, perfect voor oudejaar!!

 2. december 26, 2021 / 15:15

  Wat een slimme uitvinding is dit! Ik heb veel last van verkleurde nagels dus als het na een paar keer dragen werkt zou het tof zijn. Verder ook ideaal omdat ik wel eens mijn nagels insmeer met een conditioner voor nagels en die verdwijnt ook altijd zo snel, ook omdat ik vrij vaak mijn handen was. Niet alleen vanwege covid maar ik wil nooit iets van crème op mijn handen hebben als ik de katten aai.
  Van mij hoeft het geen printje te hebben, maar wel mooi!

 3. december 27, 2021 / 10:27

  Ik vind het heel innovatief! Wel jammer dat je eigenlijk niet echt resultaat ziet en dat de geur zo chemisch is.

  • Deb
   Auteur
   december 30, 2021 / 07:57

   Ja zeker innovatief. Mee eens, wat betreft de geur. Dat is zeker een verbeterpuntje.

 4. januari 12, 2022 / 18:51

  Ik vond het ook lastig om in een korte tijd mijn mening te geven. Bij sommige producten is het inderdaad gewoon niet zo snel zichtbaar. Mooi is het masker in ieder geval wel!🥰

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.