Pink Gellac The V.I.P. 2 Collectie

Als de quote “Pink isn’t just a color, it’s an attitude” jou op het lijf geschreven is dan zul je heel erg blij worden van de nieuwe V.I.P.2 collectie van Pink Gellac. Deze collectie bestaat namelijk uit 5 verschillende roze tinten waar het hart van elke Pink Lover sneller van zal gaan kloppen. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder!

Pink Gellac The V.I.P.2 collection

Ballerina Pink is een doorzichtig peachy roze kleur die je goed als basiskleur kunt gebruiken voor een french manicure. Dit is een tint die je altijd en overal kunt dragen. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Ballerina Pink

Sapphire Pink is een fuchsia roze kleur die zo fel is dat hij bijna neon lijkt. Ik vind dit een prachtige kleur voor de zomer. Zal ook heel mooi staan op de teennagels in open sandaaltjes. Hopelijk wordt het snel warmer weer! Sapphire Pink is met een laag al zo goed als dekkend, puur uit gewoonte heb ik er twee aangebracht.

Pink Gellac Sapphire Pink

Ruby Pink is een rood-roze tint die van je nagels af knalt. Ook dit is een kleur die zo fel is dat hij bijna neon lijkt. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Ruby Pink

Mijn ultieme favoriet van deze collectie is Watermelon Pink die de kleur heeft van sappige watermeloenen. Ik vind dit een mooie kleur voor zowel de lente als de zomer. Dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Watermelon Pink

Ik sluit af met Sweet Pink die ik in tegenstelling tot de andere kleuren niet fotografeerde met tulpen, simpelweg omdat de kleur het meest tot z’n recht komt op deze foto. Misschien is dit maar een detail, maar ik ben graag consistent met mijn foto’s en daarbij ook een tikkeltje perfectionistisch 😂. Vandaar dat ik het toch even wilde vermelden. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Sweet Pink

De V.I.P. 2 collectie, die ik kreeg om aan jullie te laten zien, is er een naar mijn hart. Ik denk dan ook dat er voor iedere Pink Lover wel iets bij moet zitten. De dekking van deze lakken is heel erg goed. De meeste lakken dekten eigenlijk al goed met één laag. Met uitzondering van Ballerina Pink, maar dat hoort zo en maakt ‘em een hele mooie tint voor een stijlvolle french manicure.

Zijn jullie ook zo gek op roze? Welke kleur vind jij het mooiste?

De lakken uit de V.I.P. 2 Collectie zijn verkrijgbaar voor 15 per stuk bij Pink Gellac. Wanneer je de complete collectie koopt, betaal je 75 en krijg je er een mooie bijpassende ‘Colour Box’ bij waar je de lakken in kunt bewaren.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

9 Reacties

 1. Natascha - Beautyopinie
  maart 18, 2022 / 13:36

  Ik ben ook gek op roze, en op deze collectie! Vooral omdat er dagelijkse nude kleurtjes tussen zitten (die draag ik graag) maar ook fellere tinten voor als je eens wat opvallenders wilt.

  • Deb
   Auteur
   maart 19, 2022 / 09:47

   Helemaal mee eens! Met deze collectie kun je inderdaad alle kanten op, er zit voor elke gelegenheid wel een mooie kleur roze bij 💗.

 2. maart 18, 2022 / 15:09

  Ooohhh wat een prachtige kleurtjes! Ik ben helemaal fan en kan er echt geen eentje uitkiezen, ik vind ze allemaal heel erg leuk! Prachtig op beeld ook weer gezet! <3

  • Deb
   Auteur
   maart 19, 2022 / 09:45

   Dank je 😘! Lastig he om te kiezen 😊. Ze zijn inderdaad allemaal erg mooi.

 3. maart 19, 2022 / 19:05

  Deze collectie is echt op mijn lijf geschreven en heb dan ook al bijna twee weken Ruby Pink op mijn nagels. Ik kan eigenlijk niet wachten om van kleur te wisselen en weer een andere kleur te proberen. Ze zijn zo leuk allemaal!

 4. Gea van www.Glamview.nl
  maart 20, 2022 / 10:24

  Wauw! Dit zijn echt de perfecte kleuren voor het voorjaar en zomer wat mij betreft!

  • Deb
   Auteur
   maart 20, 2022 / 20:07

   Dank je 🥰 en helemaal mee eens!

 5. maart 21, 2022 / 13:49

  De watermelon kleur vind ik ook het mooist, maar als je de anderen er niet mee vergelijkt zijn ze ook prachtig van kleur. Echt heerlijke summervibes krijg ik hiervan! Prachtig hoe al die kleuren matchen met de tulpen. Zo jammer dat ik geen tulpen meer kan kopen, ze zijn giftig voor katten en Piet vindt ze veel te interessant…

 6. maart 22, 2022 / 10:43

  Ah, sweet pink is echt een zalig kleurtje zeg, lijkt me ook leuk voor op de teennagels;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.