Pink Gellac Uncovered4 collectie

In de wintermaanden draag ik meestal veel rode en donkere nagellak, maar na de feestdagen schakel ik langzaam over op wat lichtere tinten voor op mijn nagels. De nieuwste Uncovered4 collectie van Pink Gellac kwam wat dat betreft precies op het goede moment want deze collectie bevat nude lakken in verschillende tinten, met hier en daar een glittertje, die het perfect zullen doen tijdens de overgang naar de lente. Kijk snel verder voor de swatches!

Met de lakken van Pink Gellac had ik vorig jaar april voor het eerst kennisgemaakt toen ik hun starterkit uitprobeerde. Dat was gelijk mijn eerste ervaring met gel nagellak. De starterkit vind ik super makkelijk en snel werken waardoor je thuis in een handomdraai een salon waardige manicure voor elkaar krijgt die in mijn geval 11 dagen goed bleef zitten. Zelf zal ik nog steeds niet of nauwelijks gel nagellak dragen want ik ben iemand die graag veel wisselt van nagellak omdat ik dat leuk vind, maar natuurlijk ook voor mijn blog. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik het jullie niet kan laten zien en voor jullie kan testen. Als een enorme nagellak gek, zal ik alleen maar extra kritisch zijn.

Laten we snel kijken naar de nieuwe Uncovered4 collectie die ik laatst ontving om voor jullie te reviewen!

Op de foto’s draag ik steeds twee lagen gellak (zonder base coat) met bijbehorende Pink Gellac topcoat.

Nude Pink is gelijk mijn favoriet. Ik vind dit een prachtige oud roze tint die mij niet snel zal vervelen. Ik denk dat dit ook een kleurtje is die veel huidskleuren mooi zal staan.

Burnt Taupe is een warme bruine kleur met een hintje paars. Het is een hele mooie kleur voor wie graag nog even donkere nagellak draagt en niet aan lichtere tinten toe is. Overigens viel me op dat deze lak het minst dekkend was en dat had ik niet verwacht van zo’n donkere kleur. Het lukte nog net om met twee lagen weg te komen. Een derde laag zou wellicht nog mooier zijn.

Sparkling nude is een lak naar mijn hart. Ik vind de rosé gouden glittertjes zo mooi. Ik was best verrast dat deze lak helemaal dekkend was met twee lagen.

Creamy Taupe is mooie neutrale kleur die niet te licht en niet te donker is en waarvan ik denk dat ie bij veel dames in de smaak zal vallen.

Frosted nude is een koele lichtgrijze kleur waar hele fijne zilveren glittertjes in zitten. En die glitters maken ‘em gelijk een stuk minder saai. Ook weer een mooie nude kleur, maar het is er wel een waarvan ik denk dat ie bij je huidskleur moet passen.

Het was een hele donkere en grauwe dag toen ik deze foto’s nam en daardoor was het, zelfs met mijn softboxen erbij, lastig om de zilveren glittertjes goed vast te leggen. Op mijn middelvinger zie je ze op de foto hieronder nog het beste. Ik vind dit trouwens ook een prachtige basiskleur voor nailart.

Milky Taupe is een warme beige lak met iets van een roze ondertoon. Ik vind dit een hele classy kleur.

Beige Latte is een tint die zich niet in een hokje laat plaatsen, er zit groen in, een hintje bruin maar ook iets van een vleugje grijs. Ik vind ‘em in ieder geval heel bijzonder, maar het is wel een kleur waar je van moet houden.

De Uncovered4 collectie van Pink Gellac vind ik een mooie en gevarieerde collectie. Niet iedereen is weg van nude kleuren en daarom vind ik de toevoeging van de wat meer donkere kleuren en de glitterlak een mooie afwisseling zodat er voor iedereen zeker iets bij zal zitten.

Wat denken jullie van deze collectie en zit er een kleur bij voor je?

De lakken uit de Uncovered4 collectie zijn verkrijgbaar voor €15 per stuk via de website van Pink Gellac.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

12 Reacties

 1. januari 10, 2019 / 13:30

  Wauw ik vind dit wel echt hele mooie kleurtjes. Mooie nude tinten ook. Het lijkt me heel handig dat ze zo lang blijven zitten, maar ik mag bijvoorbeeld op mijn bijbaantje geen nagellak op dus dan is het juist stom want dan moet je nog perfecte nagellak eraf halen haha. Ik denk dat Burnt Taupe toch wel mijn favoriete kleur is van ze allemaal.

 2. januari 10, 2019 / 18:35

  Ik zeg het niet snel, maar ik vind alle kleuren wel mooi!

 3. Sonja Van de Sande
  januari 10, 2019 / 20:15

  Mooie tinten, alhoewel die laatste 3 mij iets minder bekoren.
  Ik wil graag om de zoveel dagen een nieuw tintje! Dus blijf ik ‘gewone’ lak lakken.

 4. januari 11, 2019 / 01:01

  Wauw Deb, zo komen al die kleuren veel beter tot hun recht! Burnt taupe vind ik nu ook prachtig om te zien!

 5. januari 11, 2019 / 08:42

  Ik vind eigenlijk alle kleuren mooi en perfect draagbaar maar nude pink is toch wel mijn favoriet.

  • Erica
   oktober 5, 2020 / 20:10

   Ja ik vind dat ook de mooiste,die heb ik besteld??

 6. januari 11, 2019 / 10:20

  Mooie collectie hé! Ik ben ook super enthousiast.

 7. januari 11, 2019 / 13:48

  Sparkling nude en nude pink zijn echt mijn favorieten ?

 8. januari 11, 2019 / 22:24

  Wat een práchtige kleuren toch weer <3 En wat fijn dat ze zolang zouden blijven zitten. Burnt Taupe vind ik prachtig voor deze tijd van het jaar. Verder ben ik niet zo van de erg lichte kleuren, maar paarstinten zou ik nog wel kunnen dragen!

 9. Natascha - Beautyopinie
  januari 13, 2019 / 13:00

  Ik vind dus ook vrijwel alle kleuren uit de collectie mooi! Ziet er echt heel tof uit.

 10. januari 15, 2019 / 11:44

  Ik ben verliefd op Sparkling Nude, wat een prachtige kleur <3

 11. januari 16, 2019 / 11:21

  Waauw, ik vind ze stuk voor stuk mooi van kleur!
  Eerlijk, ik heb al een jaar geen nagellak meer op gehad denk ik!!! Ik zie er soms wat tegenop dat het na een paar dagen er al weer af moet omdat ik dan slijtage of chips heb. Misschien is dit wel een optie voor mij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.