Aftellen tot Kerst met essie’s Adventskalender 2020

Vinden jullie dat aftellen tot Kerst ook zoveel leuker is mét een adventskalender? Ik was er als kind al gek op, maar kan er nu nog steeds heel erg van genieten en me op verheugen. Tegenwoordig heb je ze in alle soorten en maten en speciaal voor de nagellakliefhebbers is er gelukkig weer een essie Adventskalender! En die ziet er qua vormgeving ook zo leuk uit in de vorm van een nagellak flesje gevuld met doosjes waar verrassingen in verstopt zijn! Hier gaat het hart van elke #essielover toch sneller van kloppen?

Deze adventskalender heb ik zelf nog maar heel kort in huis dus er was niet veel tijd om er heel uitgebreid over te schrijven en morgen is het alweer 1 december en mag het eerste doosje alweer open worden gemaakt. Maar ik wilde ‘em toch graag aan jullie laten zien want hij ziet er echt te gek uit. Qua vormgeving vind ik dit de mooiste essie adventskalender die ik tot nu toe gehad heb. Hoe de inhoud is, ga ik hier niet verklappen. Er zijn genoeg andere blogs waar unboxings uitgebreid worden gedaan dus als je echt niet kunt wachten.. kun je ze altijd even googlen. Ik houd zelf teveel van verrassingen en ga 100% van deze adventskalender genieten en vanaf morgen aftellen met essie tot aan Kerst. Wellicht deel ik dat net als vorige jaren wel op Instagram.

Wat ik er wél over wil verklappen is dat deze adventskalender helemaal vrij is van plastic verpakkingen en er sowieso 9 full size nagellakjes in zitten, 9 lakjes mini formaat en 5 Kerst verrassingen. Ik ben benieuwd of dat vooral opvul kadootjes zullen zijn of juist leuke collector items voor essie fans. Ik hoop natuurlijk op het laatste. Aangezien essie lakjes zo’n 10 euro per stuk kosten haal je de kosten van de kalender er in ieder geval ruimschoots uit.

Mocht je zelf een essie adventskalender willen kopen dan kun je ‘em vandaag nog bij Douglas halen met 25% korting voor € 53,55 anders kost ie € 71,40.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze adventskalender vinden en of je er ook een hebt staan. Zo ja wacht je ook braaf met openen tot 1 december of begin je stiekem al eerder?

 

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

7 Reacties

 1. november 30, 2020 / 21:45

  Hij ziet er in ieder geval wel heel erg mooi uit, ben benieuwd naar de kleuren die erin zitten 🙂

 2. december 1, 2020 / 11:24

  Ik had maar een paar lakjes van Essie en daarom heb ik dit jaar de kalender gekocht. Je weet dat ik niet zo braaf heb gewacht tot 1 december, dus ik heb al heel wat lakjes gedragen uit de kalender. Ik vind hem echt zijn geld waard!

 3. december 1, 2020 / 18:52

  Wat een mooie kalender, met waarschijnlijk ook een heel fijne inhoud! Ik heb een grote en kleintje van The Body Shop, en Noah gaat voor chocolade 😉

 4. december 2, 2020 / 12:26

  super leuk van mijn favoriete nagellak merk;)

 5. december 2, 2020 / 12:52

  ik ben reuze benieuwd wat voor moois er allemaal in zit! Ik vind het ook het leukst om echt iedere dag wat uit te pakken, helaas dit jaar weer geen adventskalender. Hopelijk volgend jaar weer.

 6. december 2, 2020 / 17:53

  Wat een leuke adventskalender! Ik ben benieuwd wat er in zit 🙂

 7. december 3, 2020 / 11:17

  Oh hij ziet er inderdaad erg mooi uit zeg! Ik had dit jaar drie kalenders, twee van L’Occitane en een van The Body shop. Ik heb van twee reviews geschreven en eentje ben ik nu via Instastories aan het unboxen. Vorig jaar had ik de adventskalender van Diptyque cadeau gekregen van Andre en toen heb ik ook elke dag een vakje geopend, dat is toch eigenlijk het leukst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.