essie herfst collectie 2021

Wanneer je naar buiten kijkt zou je niet zeggen dat het nog wel even duurt voor het officieel herfst is. Het weer maakt de overstap naar het najaar wel een stuk makkelijker, al hoop ik eerlijk gezegd nog wel op mooie nazomer. Ik vind dat we die eigenlijk wel verdiend hebben na zo’n wisselvallige zomer. Qua nagellak merk ik dat ik onbewust toch steeds meer begin uit te kijken naar najaarstinten en vond het vandaag dan ook een goed moment om de nieuwe herfst collectie van essie aan jullie te laten zien.

essie Fall 2021 collection

De nieuwe herfst collectie van essie heeft een stoer rock thema met zes gedurfde tinten voor een manicure waarmee je iedereen zeker omver zult blazen. Het kleurenpallet waar essie deze herfst voor gekozen heeft vind ik interessant en verrassend. Er zitten typische najaarskleuren bij, maar ook wat minder voor de hand liggende kleuren zoals de gele en de blauwe tint. Ik kon dan ook niet wachten om ermee aan de slag te gaan toen ik ze laatst ontving.

High voltage vinyl is de eerste kleur die ik jullie wil laten zien. Wat mij betreft is dit de klapper van de collectie. High Voltage Vinyl is een mosgroene kleur met fijne gouden glittertjes.

essie high voltage vinyl

En die glittertjes zie je vooral in direct zonlicht. Heel bijzonder vind ik High Voltage Vinyl, het zou het donkere en meer stoere zusje kunnen zijn van de kleur Sweather Weather uit essie’s herfstcollectie van 2019. Dekt goed met twee laagjes.

essie High Voltage Vinyl

Sound check you out is een koele paarse tint met een grijze ondertoon. Wat mij betreft is dit een perfecte kleur voor de herfst. Op de foto draag ik twee laagjes.

essie Sound check you out

My happy bass is een kleur waar je van moet houden en is allesbehalve doorsnee. essie beschrijft de kleur als een warme gele kleur met een limoengroene ondertoon en daar ben ik het helemaal mee eens.

essie My happy bass

My happy bass geeft kleur aan de herfst en zal zeker de aandacht trekken. Ik vind het zelf best een gedurfde kleur. Dekt goed met drie lagen.

essie my happy bass

Feelin’ amped’ vind ik, omdat ie niet heel donker is, een mooie overgangskleur voor de herfst. In de verte doet ie namelijk nog een beetje zomers aan vind ik. Dekt goed met twee laagjes.

essie feelin' amped

Off the record is een bordeaux-rode tint en vind ik een op en top najaarstint. Misschien is het geen super originele kleur, maar ik ben zelf dol op dit soort klassiekers. Ik zal Off the record er deze herfst zeker vaak bij pakken. Op de foto draag ik twee laagjes.

essie off the record

Star struck a chord is een rood bruine nagellak met een paarse ondertoon en heeft fijne gouden glittertjes die op het eerste oog veel lijken op die van High voltage vinyl, maar net een tikkeltje minder grof zijn.

essie star struck a chord

Ik vind Star struck a chord een hele stijlvolle kleur voor de herfst. Ik vind de samenstelling van bruin, rood en paars in combinatie met de gouden glittertjes ook erg mooi.

essie star struck a chord

In direct zonlicht is Star struck a chord nog mooier vind ik. Ook dit is een kleur die vrij uniek is in mijn stash.

essie star struc a chord

Mijn favorieten van deze collectie zijn High voltage vinyl, Star struck a chord en Off the record. De eerste twee omdat ik ze bijzonder vind qua kleur en de laatste omdat het een typische tint is die ik graag in de herfst draag. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze collectie vinden en of er een kleur voor jou bij zit. Laat het me zeker even weten in de comments.

De herfst collectie van essie is verkrijgbaar bij Douglas, de lakken kosten € 10,19 per stuk.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

8 Reacties

 1. september 1, 2021 / 08:14

  Oeh, eigenlijk vind ik alle kleuren mooi, behalve…My happy bass, daar zie ik mijzelf nog niet mee lopen;-) Mijn favoriet is sound check you out.

 2. september 1, 2021 / 10:53

  Ohh wat is Star struck a chord mooi zeg! Maar eigenlijk vind ik ze allemaal wel verrassend. My Happy Bass zou ik zelf niet zo snel dragen, maar is wel een originele mosgroene kleur. Wellicht wel weer leuk in de nazomer met een cocktail in je hand. 🙂

  • Deb
   Auteur
   september 4, 2021 / 11:26

   My Happy Bass is weer eens iets anders, vind ‘em wat dat betreft wel verfrissend voor de herfst. En een cocktail erbij is zeker een goed idee 😉 🍹.

 3. september 2, 2021 / 12:43

  My happy Bass vind ik juist een heel spannende kleur, die zou ik zo dragen! Die bloem op de achtergrond bij die kleur koop ik ook regelmatig bij de bloemist, ik vind dat zo een aparte bloem!
  Maar een meer veilige kleur is off the record, super mooie herfstkleur en je kan het overal bij dragen!

  • Deb
   Auteur
   september 4, 2021 / 11:21

   Mooie bloemen zijn dat he 🌺? En ze blijven ook heel lang goed. De andere bloemen in het boeket waren inmiddels verwelkt, maar deze bleven zelfs na bijna 2 weken nog steeds heel goed.
   Wat betreft deze collectie: Off the record is mooi he en My Happy Bass is wat spannender. Ik wil ‘em ook nog wel eens een keer in een nailart verwerken.

 4. september 2, 2021 / 13:40

  Ik wil nog helemaal niet aan de herfst denken! Die kleuren zijn dan weer wel erg mooi, vooral Star struck!

  • Deb
   Auteur
   september 4, 2021 / 11:12

   Nee, ik eigenlijk ook nog niet. Maar door het weer kom ik toch wat vroeger dan ik eigenlijk zou willen in herfststemming 😂. Ik hoop écht dat we nog een mooie nazomer tegemoet gaan.

 5. september 7, 2021 / 17:00

  Hoewel Essie mijn favoriete lakjes zijn en blijven, ben ik toch niet zo’n fan van deze collectie. Benieuwd naar de volgende voor de winter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.