essie Midsummer 2020 collectie

Door de omslag van het weer kost het me best een beetje moeite om het zomergevoel vast te houden. Ik ben wat dat betreft echt nog niet toe aan de herfst en hoop dat we nog een mooie nazomer tegemoet zullen gaan. Ik dompel mijn nagels dan ook nog steeds onder in vrolijke zomerse tinten en momenteel zijn dat de lakjes uit essie’s Midsummer 2020 collectie die zeker helpen om het zomer gevoel nog een beetje vast te houden. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder voor mijn review en swatches!

Dit is alweer de derde collectie die essie deze zomer heeft uitgebracht naast Sunny Business en Bustling Bazaar en is geïnspireerd op een gezellige midzomerdag die je in een bloeiende tuin doorbrengt met je vrienden. Ik werd dan ook helemaal vrolijk toen ik deze collectie ontving.

De eerste kleur die ik jullie laat zien is Feelin’ Poppy wat een heldere rode tint is met een vleugje oranje. Een kleur die duidelijk geïnspireerd is op een veldje met bloeiende klaprozen en een op en top zomerse lak is. Dekt goed met twee laagjes.

Ruffle your petals is een zachte pastel lila tint met een koele ondertoon. Ik vind dit een hele chique kleur, maar zou ik zelf meer in de lente dragen al is een koele paarse tint ook erg mooi in het najaar. Op de foto draag ik twee laagjes.

Blossoms n’ besties is een van mijn favorieten van de collectie, maar ik ben dan ook gek op roze tinten. Blossoms n’ besties vind ik echt een mooie zomerse kleur roze. Geeft een goede dekking met twee lagen.

Sway in crochet is een hemelsblauwe tint die goed dekt met twee lagen. Ik vind dit een hele frisse pastel kleur en ook een toffe tint om als basis voor nailart te gebruiken.

Everything’s rosy is een lieve roze tint met een hintje perzik. Ik vind dit een super mooie kleur voor de zomer. Op de foto draag ik twee laagjes.

Come on clover is een groene lak met een jaren ’70 vibe. Ik moest er persoonlijk wel een beetje aan wennen want het is best een opvallende kleur groen waar je van moet houden. Het is ook een tint die je niet vaak tegenkomt en is in ieder geval uniek in mijn collectie. Je gaat er in ieder geval mee opvallen, dat is een ding dat zeker is. Come on Clover dekt goed met twee laagjes.

Wat denken jullie van deze collectie en welke kleur zou jij kiezen om het zomergevoel langer mee vast te houden?

De lakken uit essie’s Midsummer 2020 collectie zijn limited edition en onder andere verkrijgbaar bij Etos voor

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

6 Reacties

 1. Natascha - Beautyopinie
  september 2, 2020 / 11:35

  Hier ook iemand die het moeilijk vindt het zomergevoel vast te houden. Ik ben al herfst- en winterjassen aan het bekijken haha. Van deze collectie komt dat gevoel een beetje terug. De fel roze vind ik tof. Ik kies vaak dat soort kleurtjes maar ze zijn ook gewoon altijd goed!

 2. september 3, 2020 / 18:54

  Blossoms n’ Besties vind ik ook helemaal leuk! Maar die groene vind ik echt heel bijzonder, ik zie zo de gordijnen van mijn zus en dingen die zij toen ik de keuken had. Groen met oranje waren echt kleuren uit die tijd. Geweldig!

  • Deb
   Auteur
   september 4, 2020 / 09:02

   Come on Clover is zeker bijzonder. Dit soort tinten net als inderdaad oranje, maar ook donkerbruin zag je veel in die tijd.

 3. september 3, 2020 / 20:07

  Oh wauw, wat een prachtige collectie! Come on Clover is mijn favoriet. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.