essie Treat Love & Color collectie

Kennen jullie essie’s Treat Love & Color collectie al? Ik had er eerlijk gezegd tot voor kort nog niet van gehoord. De Love Treat & Color lakken geven je nagels niet alleen een mooi kleurtje, maar verzorgen ze ook.Kunnen jouw nagels op dit moment wel wat extra liefde gebruiken, lees dan snel verder!

essie Treat Love & Color (TLC)

essie’s Treat Love & Color nagellakken zijn nagelversterkers en perfectioneren je nagels direct door verhelderende pigmenten. De nagels worden versterkt door een ademende en verzorgende formule die collageen en camellia extract bevat.

Met de TLC lakken sla je twee vliegen in één klap: mooie en verzorgde nagels in 1 stap want een base- en topcoat is niet nodig. essie belooft ons sterkere nagels binnen één week met TLC. Onlangs breidde Essie hun TLC collectie uit met 10 nieuwe kleuren waarvan ik er vijf ontving om uit te proberen en die ik jullie vandaag zal laten zien.

In a blush is een lak met een crème finish die op het eerste oog helemaal wit lijkt, maar zeker iets van een hintje roze bevat. In a blush heeft een dikkere textuur maar is gelukkig niet streperig,
waar ik in het begin wel bang voor was. Op de foto draag ik drie lagen lak.

Lite-Weight is een neutrale kleur met een crème finish die ik wat lastiger te omschrijven vind. Er zit zeker roze in, maar toch ook iets van beige en misschien ook wel iets van paars. Duidelijk een kleurtje dat zich niet in een hokje laat plaatsen. Ik vind ‘em in ieder geval erg mooi. Lite-Weight bracht makkelijk aan en dekt goed met twee lagen.

Loving hue is een peachy roze kleur met gouden shimmers die je zo op het eerste oog niet ziet.

Dit soort nagellakken komt toch altijd het meest tot hun recht in direct zonlicht wat helaas niet altijd voorhanden is. Maar gelukkig liet de zon zich heel even zien tijdens het maken van de swatches en kan ik jullie de mooie gouden shimmers laten zien, yes! Op de foto draag ik twee lagen lak.

Power Punch Pink is een Barbie roze kleur met een crème finish en is mijn favoriet van deze vijf lakken. Power Punch Pink dekte goed met drie lagen.

Tonal Taupe is een beige/taupe kleurige lak met gouden shimmers. Wat me opviel aan deze lak was dat ie een langere droogtijd had dan de andere lakken. Persoonlijk vind ik deze kleur niet heel mooi staan bij mijn huidskleur, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

De gouden shimmers van Tonal Taupe kwamen tot leven in direct zonlicht. Op de foto draag ik twee lagen lak.

Ik heb al heel wat essie nagellakken op mijn nagels gehad dus ik was erg benieuwd naar deze lijn en wat de TLC lakken voor mijn nagels zouden doen. Wat me als eerste opviel was dat de lakken een langere droogtijd hebben dan de meeste Essie lakken. En dat er soms drie lagen nodig waren voor een goede dekking hielp hierbij natuurlijk ook niet mee. essie zegt dat een base- en topcoat niet nodig zijn en wat betreft de basecoat kan ik me hierin vinden, maar zonder topcoat komen er toch sneller beschadigingen in de lak dan wanneer ik wél een topcoat gebruik. Dus dat vind ik wel een minpuntje.

Omdat ik mijn nagels meerdere keren per week lak en dus blootstel aan gebruik van nagellak en remover hebben ze best wel wat te lijden. Ik doe er dan ook alles aan om ze in topconditie te houden. Op dit moment zien ze er goed uit dus kon ik geen verbetering merken na gebruik van de TLC lakken, maar zeker ook geen verslechtering. Lakken die naast een mooi kleurtje ook verzorgen en versterken hebben bij mij dan ook sowieso een streepje voor omdat ik zeker weet dat mijn nagels er in ieder geval niet slechter op worden.

Wat denken jullie van de Treat Love & Color lakken van Essie?

De Love Treat & Color nagellakken van essie zijn verkrijgbaar in 32 verschillende kleuren en in 3 finishes: crème, sheer en shimmer voor ongeveer 12,- via o.a. Bol.com en Etos.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

10 Reacties

 1. april 1, 2018 / 07:16

  Jeetje, wat een mooie collectie! Met name Lite-Weight vind ik prachtig. Het verzorgende aspect vind ik een hele dikke plus!

 2. april 1, 2018 / 07:25

  Wauw zulke prachtige kleuren!
  Ben er zo benieuwd naar omdat ze meteen verzorgend werken…
  Prachtige foto’s!

  Vrolijk Pasen!

  • Deb
   Auteur
   april 1, 2018 / 21:59

   Dank je wel!! Ook voor jou hele fijne Paasdagen ?!

 3. april 1, 2018 / 11:03

  Mooie kleurtjes! Ik vind Barbie roze wel wat hebben, springt er helemaal uit!
  Wel goed dat deze nagellak verzorgend is voor je nagels, alleen de droogtijd vind ik wat minder, zeker omdat je 3 laagjes nodig hebt voor een mooie dekking.

 4. april 1, 2018 / 23:42

  Ik vind de kleuren erg mooi! Alleen minder dat het langer duurt om te dragen en de vele laagjes. Al vind ik het dan wel handige lakjes als je bijvoorbeeld even weg naar het buitenland moet en niet base-en topcoat wilt meeslepen.

 5. april 3, 2018 / 18:06

  Lite-Weight! Helemaal prachtig. Zoiets wil ik dragen als we gaan trouwen. Ik had een lakje van Chanel in parijs gekocht, maar die had bij nader inzien een behoorlijk hoog Barbie-gehalte, en aangezien ik niet met Ken ga trouwen, laten we dat lakje dus lekker voor wat ‘ie is. Deze ga ik even onthouden. Heel erg bedankt dus voor de tip én super dat ik dit merk gewoon bij Etos kan kopen. (wist ik dus niet)

 6. april 7, 2018 / 16:16

  Wat een mooie foto’s en een prachtige tinten! x

  • Deb
   Auteur
   april 8, 2018 / 08:52

   Dank je wel ♥! Fijne zondag X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.