essie ♥ Winter giveaway

Na de feestdagen moet ik in januari altijd weer in het ritme komen en van het vooruitzicht dat er voorlopig even geen vrije dagen in zitten moet ik altijd best even slikken. Een beetje kleur op de nagels doet altijd wonderen bij mij en hopelijk ook bij jullie dus vandaar dat ik een essie winactie organiseer, gewoon omdat het kan. Hopelijk worden jullie er ook vrolijk van. Dus lees snel verder om deze 10 lakjes te winnen!

In totaal kun je 10 essie nagellakken winnen, 3 full size en 7 in travel size (5 ml). De lakken komen uit essie adventskalenders en geef ik weg omdat ik ze dubbel heb. Hopelijk kan ik er een van jullie blij mee maken!

De lakjes die jullie kunnen winnen:

3x full size lakken:

🖤 Second-hand, first love (expressie lijn)
🖤 Air dry (expressie lijn)
🖤 Ballet slippers

7 x 5 ml lakken:

🖤 Mint candy apple
🖤 Allure
🖤 Bordeaux
🖤 Sugar Daddy
🖤 Maki me happy
🖤CC for nails (whitening treatment)
🖤Sheers to you (TLC lijn)

Wat moet je doen om kans te maken:

🖤 Volg mij op Instagram en like deze post;

🖤 Laat een reactie achter bij mijn mijn foto op instagram waarin je aangeeft dat je meedoet en tag vriendinnen (in ieder geval 1) waarvan je denkt dat ze deze winactie zeker niet wil missen;

🖤 Voor een extra kans deel je mijn winactie in je stories (optioneel)

Mocht je dit artikel een ❤️ willen geven op Bloglovin’ zou ik dat super leuk vinden!

Meedoen kan tot en met zondag 10 januari. De winactie staat open voor deelnemers uit Nederland en België. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van mij.

Deze winactie is overigens bedoeld voor mijn trouwe volgers, maar zeker ook voor nieuwe volgers. Deelname door mensen die puur en alleen uit zijn op het winnen wordt niet gewaardeerd.

Heel veel succes, liefs Deb 😘

You may also like...

9 Responses

 1. Babs says:

  Ja, geweldig! Ik doe natuuuurlijk mee! En die kleurtjes zijn om te smullen!
  Nu snel naar jouw Instagram account 🙂

 2. Madeleine says:

  ben dol op kleurtjes en ga nooit zonder kleur op mijn nagels de deur uit doe ik dat wel zegen mijn 2 jongens wel van Mama je bent iets vergeten 🙂

 3. Alexandra says:

  Wat een leuke en lieve winactie! Ik sla hem over, maar wilde wel even laten weten dat het erg leuk is!

 4. Marian B says:

  Een leuke winactie, ik doe mee! Ik heb mijn nagels wat verwaarloosd de tweede helft van jaar. Tijd om ze weer te laten shinen, met deze lakjes gaat dat zeker lukken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Mijn foto\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.