ORLY From the heart collectie

Tussen hun lente- en zomer collectie heeft ORLY nog een collectie uitgebracht die From the heart heet. Echt een verrassing want dit is voor zover ik weet de eerste collectie (en hopelijk niet de laatste!) die ORLY in Nederland uitbrengt buiten hun seizoenscollecties. De From the heart collectie bestaat uit drie lieve hartverwarmende tinten die het in de lente én zomer heel goed zullen doen. Benieuwd naar de swatches, kijk snel verder!

From the heart is een collectie om te zoenen. Zelfs de doppen hebben een hartjesverpakking gekregen, hoe cute is dat! Ik werd echt helemaal vrolijk toen ik deze collectie kreeg om voor jullie te swatchen!

Van Swoon val je toch letterlijk in kwatzwijm? Dit is mijn absolute favoriet van deze collectie en draag ik ook op dit moment. Van het weekend was het eindelijk weer voor sandalen en ik heb ‘em toen ook gelijk op mijn teennagels aangebracht. Ik kreeg er echt een zomers gevoel bij!

Dit is een kleur die je in direct zonlicht moet zien want deze fuchsia tint heeft prachtige shimmers die goed te zien zijn op de foto hieronder.

In indirect zonlicht vind ik Swoon ook adembenemend mooi. Ik heb redelijk wat fuchsia tinten in mijn stash, maar deze is vanwege de shimmers écht bijzonder en ook uniek in mijn collectie. Swoon dekt goed met twee lagen.

Ik begon met één stip per nagel maar vond het met meer toch een stuk leuker. Deze simpele nailart maakte ik met mijn dottingtool, maar je kunt ook een satéprikkertje gebruiken om de stippen mee te maken. Voor de stippen gebruikte ik trouwens Wink Wink die je verderop in het artikel tegenkomt.

From the heart is een prachtige koraalrode tint met een crème finish die goed dekt met twee laagjes.

Wink wink is een lieve roze tint en een perfecte basis voor nailart als je het mij vraagt. Op de foto draag ik drie laagjes.

Wat denken jullie van deze lakken en zit er een kleur bij die jij nu op je nagels zou willen doen?

De lakken uit ORLY’s From the heart collectie zijn voor €14,40 verkrijgbaar (18 ml) via de website van Bransus, Professionals shoppen bij BC Nails.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

10 Reacties

 1. Natascha - Beautyopinie
  april 7, 2020 / 09:17

  Ja, ik vind ze allemaal mooi en zou ze ook zeker zo dragen 🙂

 2. april 7, 2020 / 09:48

  Ik vind ze misschien iets te roze, maar je hebt er wel weer iets moois van gemaakt 🙂

 3. april 8, 2020 / 20:12

  From The Heart is echt mijn lievelingstint en draag ik heel graag. Zomer of winter! Swoon is trouwens prachtig met het zonlicht en wat een leuke nailart weer!

 4. april 8, 2020 / 22:22

  Swoon vind ik de leukste tint, bij de anderen heb ik het gevoel ze vaker gezien te hebben. Leuk met die witte stipjes!

  • Deb
   Auteur
   april 11, 2020 / 23:06

   Dank je wel lieve Evelien ?! En wat ontzettend leuk om jou weer online te zien. Is echt lang geleden. Heb net even op je site rondgekeken. Ziet er mooi en professioneel uit ??.

 5. april 14, 2020 / 17:04

  Wat een leuke kleurtjes, helemaal zomerproof! Mooie nailart heb je er ook mee gemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.