Pink Gellac Imperial collectie

De nieuwste collectie van Pink Gellac heet ‘Imperial’ en bestaat uit vijf prachtige tinten voor de herfst waarmee je zeker gezien zult worden. De collectie bevat klassieke- maar ook wat meer gewaagde tinten waarmee het zeker geen saaie herfst zal worden.

Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder voor mijn review en swatches van deze nieuwe collectie!

Pink Gellac Imperial collectie

Merlot Red

De eerste kleur die ik aan jullie wil laten zien, is Merlot Red. Dit is een prachtige klassiek rode kleur met hele fijne glittertjes. Wat mij betreft is Merlot Red ook een perfecte lak voor tijdens de feestdagen! Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Merlot Red

Violet Plum

Violet Plum is een kleur waarmee je deze herfst zeker op zult vallen. Deze tint geeft een boost (misschien ook wel aan je humeur 😊) aan grijze en regenachtige dagen die ook bij de herfst horen. Ik vind dit echt een verrassende kleur voor de herfst. Violet Plum dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Violet Plum

Royal Red

Deze prachtige Bordeaux rode tint is een echte klassieker die je het hele jaar door kunt dragen. Geeft een mooie dekking met twee laagjes.

Pink Gellac Royal Red

Dove Grey

Volgens Pink Gellac matcht deze neutrale tint met elke outfit en dat ben ik zeker met ze eens! Grijze tinten vind ik soms een beetje saai, maar omdat Dove Grey een blauwe ondertoon heeft vind ik dat in dit geval dus niet. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Dove Grey

Deep Purple

Een prachtige donker paarse tint die helemaal bij dit seizoen past, maar het zeker ook goed in de winter zal doen. Deep Purple dekt erg goed, je kunt eigenlijk al wegkomen met één laagje, uit gewoonte bracht ik er toch twee aan.

Pink Gellac Deep purple

De Imperial collectie, die ik ontving om aan jullie te laten zien, vind ik een mooie mix van klassieke en wat meer gewaagde tinten. Het zijn kleuren die ik voor de herfst erg mooi vind, maar die het in de winter zeker ook erg goed zullen doen. Mijn favorieten zijn Merlot Red, Violet Plum en Royal Red.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze collectie vinden en of er een kleur bij zit die er voor jou uit springt. Laat het me zeker even weten in de comments!

De lakken uit de Imperial collectie zijn verkrijgbaar voor 15 per stuk bij Pink Gellac. Wanneer je de complete collectie koopt, betaal je 75 en krijg je er een mooie bijpassende ‘Colour Box’ bij waar je de lakken in kunt bewaren.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. Natascha
  november 16, 2022 / 19:25

  Ik vind deze collectie weer erg geslaagd!

  • Deb
   Auteur
   november 16, 2022 / 22:54

   Helemaal mee eens, vind het hele mooie kleuren voor dit seizoen 👌🏻.

 2. november 16, 2022 / 20:17

  Merlot Red is een prachtige klassieke kleur, doet mij denken aan pluche banken uit de Renaissance tijd. Royal Red is ook heel mooi, heel koninklijk! Mooie collectie!

  • Deb
   Auteur
   november 16, 2022 / 22:57

   Mooie associatie! Pink Gellac wil ook iets koninklijks uitstralen met deze collectie en daar zijn ze best goed in geslaagd als het dit soort beelden bij jou oproept 😊. Ik zie mezelf al op zo’n bank zitten in een paleis (net ‘The Crown’ gekeken haha), met een glas merlot en Royal red op mijn nagels 😂.

 3. november 18, 2022 / 10:22

  Helemaal fan van die twee bordeaux kleurtjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.