ORLY Breathable In the spirit collectie

Met hun nieuwe In the Spirit Breathable collectie wil ORLY de magie van het herfst- en winterseizoen vangen in zes mooie glinsterende tinten. Deze collectie brengt je niet alleen helemaal in de stemming voor het najaar en de winter, maar ook voor de feestdagen zitten er mooie kleuren tussen die het zeker goed zullen doen in combinatie met je party outfit.

Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder voor mijn review en swatches!

ORLY In the spirit collectie

Voor wie nog niet bekend is met ORLY’s Breathable lijn zet ik  hieronder nog even de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

♥ De lakken laten zuurstof en hydratatie door in je nagels door middel van een techniek die vergelijkbaar is aan die van contactlenzen.
♥ De nagellakken zijn dierproefvrij, vegan en 13-Free wat betekent dat ze vrij zijn van maar liefs 13 chemische stoffen die je vaak in nagellak tegenkomt.
♥ De nagellakken zijn all-in-one wat betekent dat ze een kleur, base- en top coat in één zijn.
♥ Aan de formule is arganolie, pro-vitamine B5 en vitamine C toegevoegd.

Ik trap af met I’ll Misty you wat een prachtige donkerpaarse lak met fijne paarse glittertjes is. De foto hieronder is gemaakt in direct licht, in indirect licht is I’ll misty you een stuk donkerder en meer aubergine paars.  Op de foto draag ik twee laagjes.

ORLY I'll misty you

Lost in the Maize is een champagne gouden lak met een metallic finish. Dit is een hele mooie kleur voor de feestdagen.

Lost in the maize kan een beetje streperig zijn daarom breng ik ‘em snel en in rechte stroken aan voor het minst streperige resultaat. Maar helemaal voorkomen lukt me helaas niet zoals jullie op de foto kunnen zien. Lost in the maize geeft een mooie dekking met twee laagjes.

ORLY Lost in the maize

Cran-Barely believe it, wat ik trouwens een geweldige naam vind, is een prachtige klassieke rode nagellak met een metallic finish. Deze nagellak ziet er super feestelijk en chique uit vind ik. Op de foto draag ik twee laagjes.

ORLY Cran-Barely Believe It

Oh my stars doet me denken aan een sterrenhemel tijdens een winterse nacht. Het is een prachtige nacht blauwe tint met een metallic finish en een super mooie glans. In direct licht zie je duidelijk dat Oh my stars donker blauw is, zoals de foto hieronder. In indirect licht lijkt Oh my stars bijna zwart. Op de foto draag ik twee lagen.

ORLY Oh my stars

Faux Fir, ook deze naam vind ik weer heel goed bedacht, is een donkere olijfgroene lak met hele fijne gouden glittertjes. Ook deze lak ziet er heel feestelijk uit. Op de foto draag ik twee laagjes.

ORLY Faux Fir

Ik weet dat ik in herhaling val, maar Light my (Camp) fire vind ik opnieuw een geweldige naam. Deze warme koperkleurige lak met metallic finish vind ik een ultieme tint voor de herfst. Dekt mooi met twee laagjes.

Light my campfire ORLY

De In the Spirit collectie van ORLY’s Breathable collectie, die ik ontving om aan jullie te laten zien, vind ik een schot in de roos voor dit seizoen. De collectie bevat prachtige herfstige kleuren zoals Light my (camp) fire en Faux Fir, maar heeft ook kleuren die het tijdens de feestdagen heel goed zullen doen zoals Cran-Barely believe it en Lost in the Maize. Oh my stars en I’ll Misty you vind ik ultieme winterse tinten.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en welke kleur er voor jullie uitspringt. Laat het me zeker weten in de comments!

De lakken uit de In the Spirit collectie zijn verkrijgbaar bij de webshop van Bransus en kosten 17,95 euro per stuk.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

1 Reactie

  1. december 6, 2022 / 16:39

    Die groene vind ik wel de mooiste uit deze collectie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.