TRIND Mineral Harmony collectie

Trind’s nieuwe Mineral Harmony herfst/winter collectie is geïnspireerd op edelstenen en mineralen en dat heeft een set van juweeltjes opgeleverd met een interessant kleuren palet en bijzondere finishes. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder voor mijn swatches!

Trind Mineral Harmony collectie

Silver Spirit is een feestelijke zilveren metallic nagellak. Dit soort tinten draag ik zelf graag het meest rond de feestdagen, maar als basis voor een nailart doet deze kleur het ook bijzonder goed. Op de foto draag ik twee laagjes.

Trind Silver Spirit

Hieronder heb ik Silver Spirit gebruikt voor een Halloween nailart waarvoor ik mijn nieuwe stempelplaatje van MoYou London erbij heb gepakt.

Trind Silver Spirit

Iridescent Gem vind ik de ster van de collectie en een juweeltje voor op je nagels waar je naar blijft kijken. Afhankelijk van de lichtinval zul je er verschillende kleuren in herkennen die in elkaar overlopen. Ik vind het een prachtige winterse lak. Op de foto draag ik twee lagen.

Trind Iridescent Gem

Pretty Pyrite is een feestelijke champagne gouden tint. Pretty Pyrite heeft een metallic finish die een beetje streperig kan zijn. Breng hem daarom snel en in vloeiende rechte stroken aan voor het beste resultaat. Dekt goed met twee laagjes.

Pretty Pyrite

Majestic Mauve is een donkere mauve tint en een kleur naar mijn hart. Dit soort tinten vervelen me nooit en kan ik de hele herfst en winter door dragen. Majestic Mauve is ook een tint die je makkelijk kunt combineren met elke outfit en voor iedere gelegenheid geschikt is. Op de foto draag ik twee laagjes.

Trind Majestic Mauve

Joyous Jade vind ik een geweldige kleur! Ik had laatst in mijn hoofd om mijn nieuwe keuken zelfs in deze kleur te kiezen, maar op mijn nagels is misschien wel wat veiliger. Deze tint zie je deze herfst overal verschijnen en op mijn nagels vind ik hem ook prachtig staan. In combinatie met een herfstige accentnagel, die ik erop stempelde, vind ik hem ook erg leuk. Joyous Jade dekt goed met twee laagjes.

Trind Joyous Jade

Chocolate Calcite is een chocolade bruine tint waar je zo je tanden in zou willen zetten. Bruine nagellak draag ik eerlijk gezegd niet op zichzelf maar in combinatie met een leuke nailart vind ik ‘em helemaal geweldig. Ook voor deze nailart gebruikte ik een stempelplaatje van MoYou London.

Trind Chocolate Calcite

De nieuwe Mineral Harmony collectie, die ik kreeg om aan jullie te laten zien, vind ik erg mooi en ook heel gevarieerd qua kleuren en finishes. Ik denk dat er voor iedereen wel een tint bij zal zitten. Mijn favorieten zijn Majestic Mauve, Joyous Jade en Iridescent Gem.

Trind Mineral Harmony

Wat denken jullie van de nieuwe Mineral Harmony collectie van Trind en welke kleur vind jij het mooiste?

De nagellakken uit de Mineral Harmony collectie zijn verkrijgbaar voor € 10,15 per stuk via de webshop van Trind.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

4 Reacties

 1. november 7, 2022 / 16:29

  Wat een leuke collectie, vind je nailart ook weer heel tof geworden!

  • Deb
   Auteur
   november 7, 2022 / 18:36

   Dank je wel 💗, kreeg veel inspiratie door deze collectie 😊!

 2. Natascha
  november 8, 2022 / 16:18

  Mooie kleurtjes, helemaal mijn smaak!

 3. november 10, 2022 / 16:51

  Een heel mooie collectie! Vooral de chocoladebruine tint en Joyous Jade! Ik denk dat die kleur prachtig is voor een keuken, heel retro maar toch ook weer modern.
  Ik had, volgens mij was het een kast, in zo een zachtgroene kleur. Echt heel mooi.
  Die nailart vind ik ook fantastisch, heb je die letters zelf geschreven? Ik zou dat echt niet voor elkaar krijgen. Misschien wel op een nagel die ik er later op plak maar niet zo uit de losse pols.
  Jouw Halloween creaties blijf ik onwijs gaaf vinden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.