Pink Gellac Radiance collectie

Vorige maand lanceerde Pink Gellac de Radiance collectie die bestaat uit vijf gel lakken om je nagels het hele jaar door mee te laten schitteren als nooit tevoren. De lakken uit deze collectie hebben verschillende finishes, waaronder een compleet nieuwe met een hypnotiserend 3D-effect. Omdat december voor mij een hele drukke maand was, krijgen jullie de Radiance collectie hier met een kleine vertraging te zien.

Pink Gellac Radiance collectie

Dazzling Mauve

De eerste kleur die ik jullie laat zien is Dazzling Mauve wat een koele lichtpaarse tint met een roze ondertoon is. Dazzling Mauve heeft hele fijne zilveren glittertjes en dekt goed met twee laagjes. Voor dit soort tinten heb ik geen feestje nodig om ze te dragen. Voor mij is dit een kleur die ik elke dag zou kunnen dragen en ook makkelijk te combineren is met elke outfit.

Pink Gellac Dazzling Mauve

Reflective Raisin

Dit is een van de twee lakken met de bijzondere en nieuwe 3D-effect finish. Deze finish is compleet nieuw bij Pink Gellac en wat mij betreft heel speciaal. Ik moest wel even mijn flitser aanzetten om het effect goed te kunnen laten zien. Reflective Raisin heeft een donker paarse basis met hele mooie glitters die door het licht worden gereflecteerd. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Reflective Raisin

Authentic Teal

Dit is een winterse kleur naar mijn hart. Niet heel vernieuwend, maar wel heel erg mooi. Ik kon het niet laten om er sneeuwsterren op te stempelen, jullie konden deze creatie eerder al op Instagram zien. Dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Authentic Teal

Reflective Lilac

Reflective Lilac heeft een lichtpaarse basis en zit bomvol reflecterende glitters. Net als Reflective Raisin heeft deze lak de bijzondere 3D-effect finish waarvoor ik mijn flitser weer even aan het werk moest zetten. Dekt goed met drie laagjes.

Pink Gellac Reflective Lilac

Glistering Green

Glistering Green is een groene glitterbom die er super feestelijk uitziet.  Glistering Green vond ik het minst fijn lakken, omdat de textuur een beetje stroperig is. Ondanks dat is het me met een klein beetje moeite toch gelukt om hem mooi op mijn nagels te krijgen. Op de foto draag ik drie laagjes.

Pink Gellac Glistering Green

De Radiance collectie die kreeg om aan jullie te laten zien vind ik qua kleuren en finishes enorm gevarieerd. Er zitten lakken tussen die erg leuk zijn voor naar een feestje, maar ook voor de dagen  tussen de feestjes 😊. En voor glitters op je nagels heb je niet altijd een feestje nodig toch?  Reflective Raisin springt er voor mij persoonlijk uit samen met Dazzling Mauve wat ik een mooie kleur vind voor elke dag.

Wat denken jullie van deze collectie en wat vinden jullie van de lakken met de nieuwe 3D-effect finish?

De lakken uit de Radiance collectie zijn verkrijgbaar voor 15 euro per stuk bij Pink Gellac. Wanneer je de complete collectie koopt, betaal je 75 euro en krijg je er een bijpassende colourbox bij.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. januari 10, 2023 / 21:04

  Wat een geweldige collectie! Prachtig met die glitters, het effect is fantastisch!
  Reflective lilac is mijn favoriet, maar alle kleuren komen zo goed tot hun recht door de foto’s die je gemaakt hebt.
  De Teal kleur met stempels zijn helemaal winters… ik ben benieuwd of het nog winters wordt, ik heb vaak genoeg meegemaakt dat in februari rond mijn verjaardag een pak sneeuw lag. Hoewel ik gok dat het alleen maar warmer gaat worden.

  • Deb
   Auteur
   januari 11, 2023 / 19:47

   Dank je wel lieve Babs! Ik word altijd zo blij van jouw comments, maken een slechte dag helemaal goed 😊. Wat betreft de sneeuw ❄️ hoeft het van mij niet echt tenzij ik de deur niet uit hoef. Ik ben nooit zo’n held met sneeuw en gladheid hihi.

 2. januari 15, 2023 / 18:36

  Dazzling mauve vind ik erg mooi van deze collectie.

 3. januari 18, 2023 / 09:24

  Die twee paarse kleurtjes vind ik geweldig. En de Glistering Green is geweldig voor Kerst. Deze wil ik volgend jaar toch graag gaan gebruiken 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.