Pink Gellac Safari collectie

Voor hun nieuwe collectie liet Pink Gellac zich inspireren door kleuren die je in het oerwoud vindt en nemen ze ons mee op een kleurrijke Safari deze lente. Het resultaat is een vijftal avontuurlijke kleuren met een tropisch tintje waarmee Pink Gellac zich van z’n wilde kant laat zien. Met deze collectie wordt het zeker geen saaie lente, kijk daarom snel verder voor mijn swatches!

Pink Gellac Safari collectie

Met deze collectie kom je vanzelf in safari sferen en lijkt de zomer opeens heel dichtbij. We moeten er voorlopig nog wel even op wachten dus blijft het voor nu bij dagdromen over wuivende palmbomen en hete tropische temperaturen (al liggend onder een kleedje op de bank). Mijn fantasie sloeg in ieder geval op hol toen ik deze collectie ontving die ik vandaag aan jullie wil laten zien.

Lion Yellow

De eerste kleur die ik jullie wil laten zien is deze zonnige gele kleur die Pink Gellac heeft vernoemd naar de Koning van de Jungle. Deze lak dekt al met twee lagen en dat vond ik best verrassend aangezien de meeste gele nagellakken minimaal drie lagen nodig hebben voor een goede dekking.

Pink Gellac Lion Yellow

Camel Gold

Deze kleur houdt het midden tussen caramel en saffraan geel. Ik vind het in ieder geval een mooie warme tint. Camel Gold is mijn favoriet van deze collectie en dekt goed met twee lagen.

Pink Gellac Camel Gold

Savanna Beige

Sommige nude nagellakken zijn helaas niet voor mij bedoeld. Savanna Beige is daar dus een van want ik vind ‘em in combinatie met mijn huidskleur niet mooi uitpakken. De accent nagel maakt het wel wat beter, maar alsnog is dit niet mijn favoriete kleur.

Pink Gellac Savanna beige

Jungle Green

Deze kleur past helemaal in de botanische trend en doet me denken aan wuivende palmbomen. In combinatie met een tropische bloemen nailart vind ik ‘em helemaal leuk. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Jungle Green

Star Sky Black

Star Sky Black doet me denken aan een prachtige heldere sterrenhemel die je al liggend vanuit je hangmat in de jungle kunt zien. In deze gitzwarte lak zijn namelijk hele fijne glittertjes verwerkt. Ik vind dit een schitterende lak, maar bewaar ‘em zelf nog even voor het najaar.

Pink Gellac Star Sky Black

De nieuwe Safari collectie shop je bij Pink Gellac voor 15 euro per stuk. Wanneer je de complete collectie koopt, krijg je er een mooie ‘Safari Colorbox’ bij om ze in te bewaren.

Pink Gellac Safari Collectie

Wat denken jullie van deze collectie en zit er een kleurtje bij voor jou?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. april 7, 2021 / 08:10

  Die nude staat mij ook het minst goed door mijn huidskleur. Wat leuk dat je bij zoveel swatches leuke nail art gemaakt hebt! Het ziet er zo mooi uit. Ik vind vooral Star Sky Black echt een geweldige kleur. Lion Yellow past verder echt goed bij veel outfits die ik in mijn kast heb liggen.

  • Deb
   Auteur
   april 7, 2021 / 09:01

   Bedankt voor je complimenten 🥰, vind ik leuk om te horen. Ik heb nog niet eerder nailarts op gel nagellak uitgeprobeerd en vond dat het er maar een keer van moest komen 😊. Jammer he van Savanna Beige. Is toch erg afhankelijk van je huidskleur of het een kleur voor je is of niet.

 2. april 7, 2021 / 09:47

  Ik ben zelf nooit zo dol op gele nagellak, misschien omdat ik een heel lichte huid heb. Jungle green vind ik wel erg mooi.

 3. april 7, 2021 / 10:28

  Helemaal fan van de gele en de groene kleur! Leuke collectie.

 4. april 18, 2021 / 12:28

  Camel Gold vind ik ook prachtig maar geel en groen mogen er ook zijn! Heel creatief de nailarts die je erbij hebt gemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.