ORLY Day Trippin’, Lente collectie 2021

De lente begint goed met zulke temperaturen! Van mij mag het zo tot aan de zomer zo blijven. Door het mooie lente weer vergeet ik bijna in wat voor gekke tijden we momenteel leven en krijg ik langzaamaan meer energie. Ik zit wat dat betreft echt in een goede flow en daar sluit de nieuwe  “Day Trippin'” collectie van ORLY perfect op aan. Deze nieuwe lente collectie straalt positiviteit uit en heeft een fijne 70 ’s vibe. Hij doet doet mij in ieder geval een beetje weg dromen over avonturen die ik wil beleven en dat is goed genoeg voor nu. Genoeg gedroom, tijd voor actie! Kijk daarom snel verder voor mijn swatches!

ORLY Day Trippin' Spring 2021 collection

Here comes the sun

Deze kleur is echt het zonnetje in huis! Here comes the sun is een super mooie saffraan gele nagellak die goed dekt in drie dunne laagjes.

ORLY Here comes the sun

Kitsch you later

Net als Here comes the sun vind ik Kitsch you later echt een super vrolijke kleur. Ook de naam is goed bedacht. Aankomende Koningsdag weet ik alvast welke kleur ik zal dragen! Dekt goed met twee lagen.

Happy Camper

Van dit turquoise neon kleurtje word ik erg vrolijk! Ik denk dat ie op een zongebruinde huid nog mooier zal staan. Op de foto draag ik twee lagen.

Can you dig it?

Dit is de meest neutrale kleur van de collectie en ook mijn favoriet! Can you dig it? is een warme terracotta kleur die goed dekt met twee lagen.

Hieronder heb ik Can you dig it gecombineerd met Here comes the sun. Voor de accent nagel heb ik naast Here comes the sun ook Feeling Foxy en Kitsch you later gebruikt. Voor wie zich afvraagt hoe ik de accent nagel heb gemaakt: heel simpel, gewoon door vegen te maken met een goed afgestreken kwastje. De stipjes maakte ik met een dotting tool, maar kun je ook prima met een saté prikker of tandenstokertje maken.

ORLY Can you dig it?

Let the good times roll

ORLY weet me altijd te verrassen met kleuren die je juist niet verwacht in een bepaalde seizoenscollectie. Let the good times roll is precies zo’n kleur! Het is een prachtige blauwe grijze kleur die je wellicht meer in een herfst collectie zou verwachten, maar waarom zou je ‘em niet gewoon nu dragen. Ga je zeker mee opvallen.

ORLY Let the good times roll

Feeling Foxy

Feeling Foxy is net als Let the Good times roll een kleur die je niet snel in een lente collectie zou verwachten, maar daarom des te verrassend. Feeling Foxy is een hele donker paarse tint met een hintje grijs en lijkt bijna zwart. Ik vind het een hele spannende kleur voor de lente. Dekt goed met 2 laagjes.

Voor deze nailart gebruikte ik alle kleuren uit de Day Trippin’ collectie. Samen vind ik de kleuren echt prachtig staan. Heeft ORLY weer goed gedaan!

ORLY Day Trippin' collection

Wat denken jullie van deze nieuwe collectie van ORLY? En zit er een kleurtje bij die jij deze lente wil dragen?

ORLY’s Day Trippin’ collectie vind je bij webshop Bransus voor € 14,40 per stuk 18ml of €9,95 voor 11 ml. Professionals shoppen bij BeCreativeNails.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. april 2, 2021 / 08:58

  De eerste 3 kleurtjes, daar word ik helemaal happy van! Wat een zonnige kleurtjes! En natuurlijk ziet jouw nailart er weer strak uit, zo leuk gedaan! Gek genoeg ben ik er nog steeds niet aan toe gekomen om zelf eens iets te ontwerpen, ik zou daar toch eens een keer voor moeten gaan zitten!

  • Deb
   Auteur
   april 2, 2021 / 14:16

   Dank je, wat lief! Leuke vrolijke kleurtjes he 🚌! Ik durf te wedden dat jij met jouw schilder skills prachtige nailarts kan maken 🎨.

 2. april 7, 2021 / 10:27

  Oh, toch een beetje lentegevoel als ik je blogjes lees!! Wat een superleuke kleurtjes.

 3. Annemiek
  december 23, 2021 / 16:43

  Ik ben fan!! Vooral van de creaties die je op je nagels hebt gemaakt. Super leuk om inspiratie op te doen op je blog 😊

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.