Bloggers die ik al jaren volg en mij nog steeds inspireren

Een foto zegt meer dan duizend woorden maar het verhaal erachter maakt het voor mij pas écht compleet. Daarom vind ik het jammer dat  heel wat mensen de afgelopen jaren hun blog hebben verruild voor een instagram account. Al begrijp ik dat het veel tijd kost om een goede blog post te schrijven. Hoe leuk ik Instagram ook vind, ik zie het voor mezelf meer als een aanvulling op mijn blog maar het zal deze nooit kunnen vervangen.

Gelukkig zijn er nog steeds mensen die net als ik graag bloggen en ook regelmatig posten. Ik deel 4 van mijn favoriete blogs die ik al jaren volg en me nog steeds inspireren.

Petra van Sprinklesonacupcake volg ik vanaf het begin (dus ik denk al zo’n 9 jaar) en is door het bloggen een goede vriendin van me geworden. Met haar positieve manier van schrijven en mooie foto’s weet ze mij altijd te inspireren. Ze schrijft over beauty, haar gezin, deelt gezonde recepten en neemt ons mee op haar reizen. Ik heb haar 7 jaar geleden voor het eerst ontmoet in Gent en sprak vorig jaar december met haar af in Breda. Time flies, het wordt tijd voor een nieuwe afspraak!

Christiana van By Christiana volg ik ook al jaren. Misschien ook wel vanaf het begin. Op haar blog vind je prachtige foto’s van haar outfits, haar smaakvol ingerichte huis en sinds kort ook van haar schattige hondje Sketch waar ze ons over vertelt. Ook konden we haar huwelijk vorig jaar volgen vanaf het moment van het aanzoek tot de twee bruiloften in Frankrijk en in Nederland. Het was bijna alsof we erbij waren. Leuk detail: Christiana liep ik een tijdje terug per toeval tegen het lijf in Utrecht en we raakten toen niet uitgepraat. Echt super leuk om haar eindelijk eens in het echt te ontmoeten!

Mariska van Door Mariska combineert beauty- en lifestyle onderwerpen als de beste. Ze schrijft enorm gevarieerd en en over onderwerpen die mij persoonlijk aanspreken. Door haar persoonlijke manier van schrijven, heb ik het idee dat ik Mariska ook echt een beetje ken. Wat ik verder zo leuk vind is dat Mariska bijna altijd wel een reactie geeft op je comment. Daardoor word ik er ook aan herinnerd om dat zelf toch wat vaker te gaat doen ?.

Babs van BeautybyBabs volg ik al jaren en ik heb haar ook al eens ontmoet. Ze is een echte lieverd die vanuit haar hart schrijft. Babs schrijft veel over beauty, maar vertelt ook over de belevenissen van haar lieve katten Marie en Toulouse, wat ze meemaakt en haar bezighoudt waardoor ik soms het gevoel heb alsof ik aan haar keukentafel zit terwijl ze me erover aan het vertellen is.
Kenden jullie deze blogs al? Zo nee, neem zeker eens een kijkje. Ik ben ook benieuwd naar jullie favoriete blogs, laat het me vooral weten in de comments.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

16 Reacties

 1. december 7, 2019 / 11:18

  Leuk! Ik volg 3 van de 4 bloggers die jij noemt, ook al jaren. Ik vind bloggen (zowel het schrijven als het lezen) ook zoveel leuker dan alleen een instagram-account, ik ben het helemaal met je eens!

 2. december 7, 2019 / 17:18

  Oh wat lief dat je me hebt genoemd, dat vind ik echt een eer! ♥

  • Deb
   Auteur
   december 9, 2019 / 22:27

   Wat lief! Ik dacht meteen aan jou toen ik dit lijstje maakte ?.

 3. december 7, 2019 / 19:34

  Oohh waauw, wat lief dat ik tussen dit lijstje sta Lieve Deb!!
  Ik denk er helemaal zo over als jij, en ook omgekeerd geldt het dat jij en jouw blog een inspiratie voor me zijn. En ik zeg, jaaaa, op die nieuwe date! Zo snel mogelijk plannen xxx

  • Deb
   Auteur
   december 9, 2019 / 22:26

   Hihi ? dat is super lief! En wat betreft het afspreken, laten we dan snel doen! Lijkt me super leuk je snel weer te zien en weer ff bij te kletsen ?.

 4. december 8, 2019 / 17:43

  Wat leuk om al deze leuke blogs voorbij te zien komen! Christina is inderdaad ook echt goed, haar foto’s inspireren mij ook altijd.

 5. december 8, 2019 / 19:35

  Ik voel mij echt vereerd! Wat lief dat je mij ook noemt! En de andere bloggers ken ik ook, leuke mensen wiens verhalen ik ook graag lees.
  Echt een fijne opsteker zo op het eind van het jaar, doet mij goed lieve Deb! Dank!

  • Deb
   Auteur
   december 9, 2019 / 22:24

   Wat lief Babs! Zonder jou zou het niet hetzelfde zijn ?

 6. december 9, 2019 / 08:01

  Wat leuk om te zien. Er zitten erbij die ik ook graag volg.;)

 7. december 9, 2019 / 09:24

  Nou, wat super, super lief dit, Deb! Wat een eer om in jouw leuke en inspirerende lijstje te staan. Daar maak je me echt blij mee. Net als jij vind ik het ook zo jammer dat steeds meer mensen zich (alleen nog maar) richten op Instagram. Ik ben na al die jaren nog steeds een echte blogger en ik hoop dat wij dat allemaal ook nog jaren mogen blijven. De leuke blogs van Petra, Mariska en Babs volg ik natuurlijk ook allemaal. Petra heb ik zelfs ontdekt via jouw blog!

  • Deb
   Auteur
   december 9, 2019 / 22:24

   Ahh wat een lieve comment ? en wat leuk om te horen dat je Petra’s blog hebt ontdekt via mij ?!

 8. december 9, 2019 / 12:14

  Wat leuk dat je wat blogs in de spotlights zet! Ik ken drie van de vier dames en snap je beredenering volledig! Zo leuk om via blogs mensen beter te leren kennen! Ik zie mijn Instagramaccount ook meer als aanvulling op mijn blog trouwens. Hoe ik er nu in sta, zou dat elkaar nooit kunnen vervangen.

 9. Sonja
  december 9, 2019 / 17:58

  Ik ken ze ook en ja volg ze natuurlijk!
  Instagram influencers zijn naar mijn idee best lui! Sorry, maar als je ziet hoeveel werk er in een artikel zit.

  • Deb
   Auteur
   december 9, 2019 / 22:22

   Of ze echt lui zijn durf ik niet te zeggen ? maar ik merk wel dat bloggen soms zwaar wordt onderschat, met name door bedrijven. Misschien kunnen we ons er makkelijker vanaf maken, maar dat zit niet in mijn aard en daarbij haal ik echt veel plezier uit bloggen. Geldt voor jou precies zo gok ik ?.

 10. december 12, 2019 / 10:11

  De blog van Christiana volg ik ook al heel lang! En Door Mariska ook. Die andere twee ken ik nog niet. Leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.