HEMA Nailpolish countdown kalender: aftellen tot de feestdagen met HEMA!

Nagellak en adventskalenders zijn wat mij betreft een gouden combinatie! Zo leuk dat HEMA dit jaar een aftelkalender met vegan nagellakjes heeft uitgebracht om de laatste decemberdagen extra feestelijk mee te maken. Benieuwd geworden wat erin zit? Kijk dan snel verder voor de unboxing!

HEMA Nailpolish countdown calender

Normaal  gesproken wacht ik altijd met het unboxen van adventskalenders omdat ik ze per se tot december wil bewaren, maar dit jaar maak ik voor de verandering  een uitzondering op deze traditie.  Mochten jullie namelijk enthousiast worden over deze adventskalender dan kun je het ‘em het beste inslaan tijdens de Black Friday actieweek bij HEMA. Voor alle Beauty items bij HEMA geldt deze week namelijk een 2+1 gratis actie tot en met zondag 28 november.

In de aftelkalender van HEMA zitten 10 vakjes, dus dat is een beetje anders dan een traditionele adventskalender met 24 vakjes en waarmee je in december aftelt  tot de Kerstdagen.

Wanneer je de voorkant van de kalender opent komen de vakjes tevoorschijn.

HEMA Nailpolish countdown calender

Achter elk vakje vind je een full size long lasting vegan nagellakje (11 ml). In de aftelkalender vind je naast super feestelijke kleuren en glitter top coats ,ook kleuren die je de rest van het jaar goed kunt dragen.

HEMA Nailpolish countdown calender

Hieronder zien jullie de glitter topcoats en de nagellakken met een speciale finish. In direct zonlicht komen dit soort lakken altijd het beste tot hun recht vind ik. Wat ik jammer vind, is de namen van de nagellakken niet op de lakjes staan. Het zijn, voor zover ik heb kunnen ontdekken, allemaal lakken uit het vaste assortiment van HEMA. Maar ik heb er gelukkig wel een paar herkend. Van links naar rechts zien jullie: Rapid rosé, Merry gold (glitter top coat), Pleasing purple, The girl with the pearl, Jolly holly (glitter topcoat).

HEMA nailpolish

Van de lakken hieronder herkende ik alleen het grijze lakje: dusy grey, voor de rest van de kleuren weet ik het niet 100% zeker.

De lakjes die ik het meest bijzonder vind, heb ik voor jullie geswatched. Hieronder zien jullie Pleasing Purple, een prachtige violet paarse lak met een blauwe glans. Dekt goed met twee laagjes.

Rapid Rose is een rosé gouden glitter lak met holografische deeltjes. Jammer genoeg scheen de zon niet op het moment dat ik deze swatch maakte want in direct zonlicht is ie nog mooier. Op de foto draag ik drie laagjes.

HEMA Rapid Rosé

Ik had niet gedacht dat ik Girl with the pearl mooi zou vinden, maar wat een ongelooflijke beauty is dit! Vaak vind ik dit soort kleuren op zichzelf namelijk een beetje saai, maar wel weer mooi in combinatie met nailart. Girl with the pearl heeft een prachtige poederroze parelmoerglans waar ik naar kan blijven kijken. Ik draag deze kleur dan ook al de hele week.

HEMA girl with the pearl

Toen Girl with the pearl swatchte, begon de zon gelukkig te schijnen. In direct zonlicht zie je de prachtige parelmoerglans echt het beste. Girl with the pearl dekt goed met drie dunne laagjes.

HEMA girl with the pearl

Ik vind de aftelkalender een super leuke variatie op de traditionele adventskalender. Ik vind het ook een groot pluspunt dat er geen zogenaamde opvul kadootjes in zitten die je vaak in adventskalenders vind, maar gewoon full size lakken in mooie en gevarieerde kleuren die je het hele jaar door kunt dragen. Dit maakt de adventskalender een super leuk en betaalbaar kado om te geven of jezelf mee te verwennen.

De aftelkalender van HEMA is verkrijgbaar voor 19,95 euro.

Wat vinden jullie van de inhoud van de HEMA aftelkalender?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. november 27, 2021 / 19:21

  Echt heel erg leuk van Hema! Deze adventskalender heb ik gekocht voor mijn dochter (zij kan uren bezig zijn met nagels lakken enzovoort) x

 2. november 27, 2021 / 19:49

  Girl with the pearl is echt prachtig, zeker in het zonlicht!
  Rapid Rose is ook zo mooi, beide zouden heel mooi bij bruidjes staan!
  En ze zien er ook heel goed uit en zijn heel betaalbaar, de kalender is een heel mooi cadeau voor mensen die dol op lakjes zijn.

 3. december 2, 2021 / 06:48

  Rapid Rose schreeuwt echt mijn naam! Wat een geweldig lakje is dat zeg! Die wil ik 😂 Het is inderdaad wel onhandig dat de namen van de lakjes niet op de verpakking staan. Zeker voor beautybloggers of mensen met veel lakjes in huis (zoals wij 😂).

 4. december 2, 2021 / 08:38

  Oh, deze kalender kende ik nog niet Deb! Dacht je dus dat je ze inmiddels allemaal wel voorbij hebt zien komen;-) Fijne prijs en mooie, draagbare lakjes inderdaad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.