Pink Gellac Exotic Chaos collectie

De zomer is niet compleet zonder lekker opvallende kleuren moet Pink Gellac gedacht hebben toen ze hun nieuwe “Exotic Chaos” collectie bedachten. Deze exotische collectie, die bestaat uit vijf spannende tinten,  schreeuwt zomer en is geïnspireerd op een kleurrijk oerwoud.  Ik ben dol op dit soort thema’s en gebruikte mijn eigen urban jungle als decor voor deze nieuwe collectie en ben benieuwd wat jullie van het resultaat vinden!

Pink Gellac Exotic Chaos

Toen ik Exotic Chaos onlangs ontving, kwam deze voor mij best een beetje als verrassing na de zoete en tikkeltje brave Love Affair collectie die afgelopen juni werd gelanceerd. Ik had niet verwacht dat Pink Gellac deze zomer nog een collectie zou uitbrengen met zulke heerlijke knal kleuren. Het is altijd leuk wanneer merken je blijven verrassen en dat is wat Pink Gellac zeker doet! Hier scoren ze bij mij echt punten mee.

Ook de doppen van de flesjes van de Exotic Chaos collectie hebben weer een prachtig printje. Dit keer heeft Pink Gellac gekozen voor een tropisch design met papegaaien, toekans en exotische bloemen. Zomerser kan bijna niet!

Pink Gellac Exotic Chaos

Iris Purple heeft Pink Gellac vernoemd naar de felgekleurde paarse bloem en de Griekse godin van de regenboog. Deze mooie donkerpaarse paarse tint heeft een creamy finish en dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Iris Purple

Chaotic Pink is een felle roze tint met een paarse ondertoon. Qua kleur is ie vrij uniek in mijn stash. Ik vind ‘em dan ook heel bijzonder en echt een must-have voor de Pink Gellac fan. Dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Chaotic Pink

Lotus Lila is een lavendel paarse lak en dekt goed met twee laagjes. Dit was het enige lakje uit de collectie dat ik een beetje stroperig vond en daardoor iets minder goed te hanteren was. Maar het eindresultaat is, en daar gaat het uiteindelijk om, zeker geslaagd.

Pink Gellac Lotus Lila

Mandarin Orange is een warme oranje koraal kleur die goed dekt met twee lagen. Ik vind dit een prachtige zomerse tint die nog mooier uitkomt op een zongebruinde tint.

Pink Gellac Mandarin Orange

Mijn favoriet van deze collectie is Taffy Pink. Ik vind het echt een prachtige zoete roze tint voor de zomer. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Taffy Pink

Ik vind de Exotic Chaos collectie een mooie en gevarieerde collectie die het zomergevoel, ondanks het wisselvallige weer, toch weer een beetje naar boven haalt. Hopelijk krijgen we nog een mooie nazomer!

De lakken uit de Exotic Chaos collectie zijn verkrijgbaar voor 15 euro per stuk via de webshop van Pink Gellac. Wanneer je de complete collectie koopt, krijg je er een mooie matchende Colorbox bij om de lakken in te bewaren.

Van welke kleur krijg jij het meest een zomers gevoel?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

9 Reacties

 1. augustus 18, 2021 / 11:38

  Taffy pink is ook mijn favoriet! Dat zomerse gevoel van deze collectie vind ik nu juist extra leuk want ik heb het gevoel dat we van het voorjaar in de herfst zijn beland 🙁

  • Deb
   Auteur
   augustus 18, 2021 / 20:37

   Ja echt he 🍂 het is zo koud en regenachtig. Hopelijk krijgen we een lange en warme nazomer, daar hoop ik echt op 🤞🏻.

 2. augustus 18, 2021 / 16:34

  Oh heerlijke kleurtjes weeral, ik kan echt niet kiezen, zou ze allemaal dragen!

 3. augustus 18, 2021 / 19:33

  Wat zijn je foto’s toch weer prachtig! Gave collectie is het!

  • Deb
   Auteur
   augustus 18, 2021 / 20:38

   Dank je wel, lief dat je dat zegt 🥰😘!

 4. augustus 20, 2021 / 11:08

  Pink Gellac lanceert de ene na de andere toffe collectie, ook Exotic Chaos bevat weer hele toffe kleuren x

 5. augustus 21, 2021 / 08:58

  Lotus lila vind ik zelf het leukst van deze collectie, maar eigenlijk zijn alle kleurtjes wel lekker zomers!

 6. augustus 28, 2021 / 13:40

  Wat heb je toch weer onwijs mooie foto’s gemaakt! Echt prachtig! De hele collectie is weer lekker zomers.

  • Deb
   Auteur
   augustus 29, 2021 / 10:17

   Dank je wel voor je lieve compliment 🥰. Ik vind dit zo’n mooie collectie, ik krijg er ondanks het herfstachtige alsnog een zomer gevoel van 😊.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.