10 jaar bloggen in 10 foto’s

Dit jaar bestaat mijn blog alweer 10 jaar en dat wilde ik toch niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. Eigenlijk ging 11 jaar geleden mijn site officieel online, maar kwam het bloggen in 2009 pas écht goed van de grond. Ik had allerlei ideeën over hoe ik dit jaar stil wilde staan bij de 10e verjaardag van mijn blog maar door drukte en chronisch tijdgebrek kwam er steeds niks terecht van al die plannen. Dus, op de valreep en nog net voordat het jaar voorbij is neem ik jullie mee terug in de tijd en laat ik in 10 foto’s een stukje van de geschiedenis van mijn blog zien.

2019 Essie Summer event

De actie foto van mij hierboven is afgelopen zomer genomen door Elise Borsboom toen ik een event van essie bezocht in Amsterdam. Tijdens dit event werden maar liefst 3 essie collecties gelanceerd: Rocky Rose, Gorge-ous geodes, Sunrush Metals en ontmoette ik de lieve mensen achter het team essie Nederland en nailartist Jessica Scholten.

2019 Lancering van ORLY’s Arctic Frost collectie

Tijdens dit internationale event waar ORLY’s Arctic Frost collectie werd gelanceerd ontmoette ik niemand minder dan Shanee Pink, de dochter van Jeff Pink en oprichter/eigenaar van ORLY. Het was zo speciaal om haar te ontmoeten en ze was super aardig en spontaan. Tijdens het poseren op de foto hieronder, dat ik soms lastig vind en ook vertelde aan Shanee, zei ze tegen me dat je naar de camera moest kijken alsof je naar je ‘lover’ keek.

Ik werk al heel lang samen met ORLY en zelfs voor die tijd en dan spreken we toch wel over zo’n 20 jaar geleden was ik al fan van het merk. Ik ontdekte het merk destijds in een nagelstudio waar ik af en toe heen ging om van mijn nagelbijt probleem af te komen. Wanneer mijn nagels mooi gelakt waren bleef ik er weer een tijdje vanaf. Dus ORLY heeft indirect zeker een steentje bijgedragen om van het nagelbijten af te komen ?.

2018 Lancome Hypnotic Party

Bij Lancôme weten ze hoe je een feestje moet bouwen! Vorig jaar mei organiseerden ze zelfs een gemaskerd bal in het penthouse van de Amsterdam Toren. Een spectaculair feest op een dito locatie. Ik was echt onder de indruk. Je kunt het complete verslag hier terug lezen.

2018 Lancering nieuwe 100% natuurlijke haarverzorgingslijn van Beauty Kitchen

Tijdens een super leuk event met een handjevol bloggers maakten we vorig jaar kennis met de nieuwe haarverzorgingslijn die Jo Chidley, de eigenaresse/eigenaar van Beauty Kitchen en topkapster Karine Jackson samen hadden ontwikkeld. Lees het verslag dat ik erover schreef hier terug.

Ik had Jo eerder dat jaar ontmoet tijdens een workshop cosmetics koken en vind haar zo’n spontane vrouw van wie het enthousiasme en de energie af spat. Ze vertelt over haar producten en merk met zoveel passie zonder er commerciële doekjes omheen te winden. Beauty Kitchen ontdekte ik door de reviews van andere bloggers waardoor ik het merk zelf ging uitproberen en mijn ervaringen deelde op mijn blog.

2018 Paula’s Choice Masterclass

Ik blijf nog even hangen in 2018 want het was echt een bijzonder jaar waarin ik ook nog Paula Begoun ontmoette tijdens een Masterclass en waar ze ons een lesje Truth in Beauty leerde. Wanneer Paula begint te praten hangt iedereen aan haar lippen want ze kan zo mooi en overtuigend vertellen. Door Paula Begoun heb ik die dag bij voorbeeld geleerd dat UV-filters in dagcrème een must zijn terwijl ik daar eerder echt niet stil bij stond.

2016 Benefit event Aloha Bar

In 2016 was ik door Benefit uitgenodigd om de uitbreiding van hun Hoola lijn te vieren. Het was zo’n leuk event in tropische setting en ik kon het natuurlijk niet laten om met deze Benehunk op de foto te gaan.Je kunt hier het complete verslag teruglezen.

2014 Dr Hauschka Metamorfose

In 2014 kreeg ik een metamorfose aangeboden door Dr. Hauschka. Ik werd opgemaakt door een visagiste van het merk en door een professionele fotograaf op de foto gezet voor hun magazine. Het was een dagvullend programma en een super leuke ervaring.

2014 Benefit event NikkieTutorials

In 2014 was ik aanwezig bij de lancering van de Push-up liner van Benefit. Er was een ‘gevangenis thema’ en de PR-dames en Nikkie de Jager, van Nikkie Tutorials die hieronder mijn make-up doet, liepen in zwart-wit outfits. Zonder dat ik dit van tevoren wist had ik die dag toevallig ook een zwart-witte jurk aangetrokken.

2013 Fotografie workshop voor bloggers

In 2013 werd mijn interesse voor fotografie gewekt door een workshop fotografie voor bloggers dat georganiseerd werd door een Beautyblogger (Patty van Pretty Beauty Land, helaas bestaat haar blog niet meer) en haar vriend en fotograaf Kevin van wie onderstaande foto ook is. Mocht je het verslag gemist hebben, je kunt het hier teruglezen.Ik heb tijdens die workshop echt dingen leren doen met mijn camera die ik niet voor mogelijk had gehouden en ik doe nog steeds mijn voordeel met wat ik toen geleerd heb en heb die kennis ook verder uitgebouwd.

2012 Cupcake nails

Zo rond 2012 maakte ik nog regelmatig kleurrijke nailarts en hieronder zien jullie mijn Cupcake nails. In 2013 heb ik zelfs van mijn nailart creaties een memorie spel laten maken, je kunt het hier terug zien. Helaas kom ik tegenwoordig nauwelijks toe aan nailart, maar is het nog steeds iets dat ik erg leuk vind en ook een van de dingen die ik in de begintijd van het bloggen heel veel gedaan heb.

Ik kan terugkijken op heel wat mooie momenten en blog na 10 jaar nog steeds met veel plezier door het op mijn eigen manier en tempo te doen. Ik wil jullie, mijn lieve lezers ook nog heel erg bedanken want zonder jullie zou het hier niet hetzelfde zijn!! Bedankt voor het het bezoeken van mijn blog, de tijd die jullie nemen om mijn artikelen te lezen, jullie comments en likes.

Ik ben erg benieuwd hoe lang jullie mijn blog kennen en wat jullie leuk vinden om te lezen. Laat het me zeker even weten in de comments!

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

12 Reacties

 1. december 28, 2019 / 13:03

  Wauw wat een mijlpaal! Gefeliciteerd met het tien jarig bestaan! Leuk dat je verschillende gebeurtenissen op een rijtje hebt gezet. Ik kan me voorstellen dat dat heel leuk is om samen te stellen, om zo zelf ook eens stil te staan bij wat je allemaal hebt meegemaakt. En dat je opgemaakt bent door DE Nikkie Tutorials: wauw!

  • Deb
   Auteur
   december 29, 2019 / 21:23

   Dank je wel! Ongelooflijk hoe snel de tijd voorbij is gegaan. Ik vond het echt helemaal te gek dat Nikkie (en niet Nicky inderdaad.. oops ?! Zal het direct ff verbeteren) me toen opmaakte.

 2. december 29, 2019 / 09:58

  Hartelijk gefeliciteerd lieve Deb! Voor mij zitten er nieuwe foto’s tussen die ik niet eerder gezien heb. Maar wat een leuke, bijzondere en unieke ervaringen allemaal, het is je ZO gegund, dat je al deze toffe events mag bijwonen. Je steekt zo veel tijd en energie in je artikelen en dat is er ook elke keer weer van af te zien. Dat je nog maar heel lang plezier blijft hebben in het bloggen! Op naar een mooi, liefdevol, gezond en inspirerend 2020.

  • Deb
   Auteur
   december 29, 2019 / 21:28

   Dank je wel lieverd ?. Super lief van je, wens jou ook (alvast) een heel mooi, gelukkig en gezond 2020 toe! Hoop je ook weer snel eens in het nieuwe jaar te zien ?. Dat is er door alle drukte deze maand helaas niet meer van gekomen.

 3. december 30, 2019 / 00:07

  Al 10 jaar, wat een mijlpaal! Leuk om deze voor mij nieuwe foto’s te zien, het lijkt net of ik wat artikelen “gemist” heb, ga ik een dezer dagen teruglezen! Bijzonder dat Nikkie Tutorials je make-up gedaan heeft, je kan je nu scharen in het rijtje celebrities zoals Lady Gaga. Die heeft zij ook opgemaakt dus zeker bijzonder! Bij deze wens ik je alvast de volgende 10 blogjaren toe en hopelijk komen wij elkaar nog eens in real life tegen. Zou ik zeker leuk vinden!

  • Deb
   Auteur
   januari 1, 2020 / 18:56

   Dank je wel lieve Babs en wat een lange tijd he! Hoelang blog jij eigenlijk al? Volgens mij ook al best een tijd. Gaaf he van Nikkie, dat was echt te gek en heb ik toch maar mooi meegemaakt. Misschien is ze tegenwoordig te groot (figuurlijk; want in het echt is ze super lang) voor dit soort events dus heb ik misschien wel heel veel mazzel gehad. Ik hoop je dit jaar ook weer te zien, zou ik ook heel leuk vinden!

 4. Natascha Kooiman
  december 30, 2019 / 13:48

  Wat een leuke blogpost Deb! En van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag 😉 Zo lang volg ik je nog niet maar ik hoop dat er nog heel veel jaartjes bijkomen!

  • Deb
   Auteur
   januari 1, 2020 / 18:54

   Dank je wel, wat lief ?! 10 jaar is echt wel lang he. En het klinkt cliché, maar de tijd is echt voorbij gevlogen. Ga voorlopig nog wel even door ?.

 5. januari 3, 2020 / 13:14

  Ahwww wat heerlijk nostalgisch is dit artikel, Deb! Love it. 10 jaar is echt lang. Je mag trots op jezelf zijn! En wat ben je gegroeid in die tijd.

  • Deb
   Auteur
   januari 6, 2020 / 20:33

   Dank je wel lieve My Linh ? vind dat zo leuk om te horen en zeker van jou ?. Volgen elkaar al heel wat jaartjes. Ik ben zo blij dat jij het bloggen ook weer hebt opgepakt. Lees je artikelen altijd heel graag en krijg altijd trek van die mooie foto’s.

 6. januari 3, 2020 / 15:23

  Proficiat met het 10 jaar bloggen!! Ik denk dat ik je toch al heel lang volg. Mijn blog bestaat binnenkort ook 10 jaar!
  Leuk overzichtje heb je gemaakt!

  • Deb
   Auteur
   januari 6, 2020 / 20:29

   Dank je! De tijd gaat zo snel he! Jij ook alweer bijna 10 jaar dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.