Pink Gellac Sweet harmony collectie

Wanneer je net als ik helemaal  into zoete kleuren bent, word je vast heel blij van de nieuwe Sweet Harmony collectie van Pink Gellac! Deze collectie bestaat uit zachte pasteltinten en een mooie teal kleurige lak die mij direct inspiratie gaven voor een leuke lente nailart die ik uiteraard met jullie ga delen.

Pink Gellac sweet harmony

Vintage Rose is een roze kleur met een vleugje paars die hem net iets minder zoet maakt. Vintage Rose is een kleur die tijdloos is en je naar elke gelegenheid kunt dragen. Op de foto draag ik twee lagen.

PG Vintage Pink

Teal Blue is een blauwe tint met een grijze ondertoon en springt qua kleur echt uit deze collectie die vooral bestaat uit zachte pastelkleuren. Voor de afwisseling met de zoete kleurtjes vind ik ‘em echt geweldig. Teal Blue dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Teal Blue

Soft Jade vind ik een prachtige en frisse groene tint. Deze kleur heeft, in ieder geval voor mij, een beetje een vintage vibe en is geïnspireerd op de harmoniserende en balancerende gelijknamige edelsteen. Soft Jade is de enige lak die iets minder goed dekte en waarbij ik drie lagen heb moeten gebruiken voor een goede dekking.

Pink Gellac Pink Gellac Soft Jade

Heavenly Pink is een zachte poederroze kleur. Ik vind dit een prachtige kleur voor de lente en ook heel makkelijk te combineren met elke outfit.  Heavenly Pink dekt goed met twee lagen.

Pink Gellac Heavenly Pink

Pleasant Pearl is een semi transparante lak met een mooie parelmoer finish. Ik wist in het begin niet zo goed wat ik van deze kleur zou gaan vinden want ik ben normaliter niet zo’n fan van transparante lakken, maar Pleasant Pearl heeft me echt verrast. Met twee lagen vind ik ‘em niet eens zo heel doorschijnend. Ik vind het een hele classy lak en ik denk een hele mooie kleur voor wie niet zo van opvallende nagels houdt.

Pink Gellac Pleasant Pearl

Pleasant Pearl vind ik ook een hele mooie basis kleur voor een nailart. Ik heb er vlekken op aangebracht met Heavenly Pink, Soft Jade en Vintage Rose. Deze heb ik eerst uit laten harden onder de LED lamp en er vervolgens printjes van bloemen en planten op gestempeld met een stempel plaatje van MoYou London. Ik vind het een leuke en speelse lente nailart geworden. Ik ga deze look zeker vaker uitproberen met andere kleurtjes!

Pink Gellac Sweet Harmony nailart

Ik vind de Sweet Harmony collectie van Pink Gellac, die ik ontving om aan jullie te laten zien, een succes en ik denk dat er voor iedereen ook wat bij zit.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze collectie en mijn nailart ermee vinden.

De lakken uit de Sweet Harmony collectie zijn verkrijgbaar voor 15 per stuk bij Pink Gellac. Wanneer je de complete collectie koopt, betaal je 75 en krijg je er een mooie bijpassende ‘Colour Box’ bij waar je de lakken in kunt bewaren.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. mei 25, 2022 / 14:16

  Wat een geweldige kleurtjes, en wat een prachtige nailart alweer! Semi-transparantie nagellak is precies weer helemaal in, ik vind het ook wel nog leuk maar zelf nog niet geprobeerd!

 2. mei 29, 2022 / 19:25

  Teal blue vind ik echt een prachtige kleur! Toevallig heb ik nieuwe huidverzorging binnen en volgens mij zit bijna dezelfde kleur op hun verpakking. Ik was dan ook op zoek naar zo een blauwe kleur voor mijn nagels, is leuk voor de foto’s. Maar gisteren kon ik niet dezelfde kleur vinden, dus morgen anders even snuffelen bij essie.
  Jouw nailart is altijd om te smullen, volgens mij kan je daarin echt jouw creativiteit in kwijt. Die ontwerpen zouden ook heel tof zijn op wenskaarten/ansichtkaarten en dergelijke. Misschien een idee voor de toekomst?

 3. mei 30, 2022 / 15:49

  Ik zei het al via Instagram, maar jouw nail art is fantastisch! I love it! Pink Gellac heeft echt weer leuke tinten uitgebracht!

 4. juni 6, 2022 / 09:28

  Wat een zalige kleurtjes! Ik vind ze allemaal mooi. Ik moet nog de verf van mijn nagels af krijgen op de een of andere manier en dan kan ik ze ook weer mooi lakken;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.