ORLY Breathable Super Bloom collectie

De nieuwe collectie van ORLY’s Breathable lijn heet “Super Bloom” en is geïnspireerd op een kleurrijke tuin die volop in bloei staat. Het resultaat is een vrolijke en speelse collectie met tinten die lente schreeuwen, maar zeker ook alvast een beetje zomers aan doen. Wat verder heel fijn is, is dat je bij deze ademende nagellakken geen base- en top coat nodig hebt. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder voor mijn swatches!

ORLY Breathable Super Bloom collectie

Downpour Whatever is een helder blauwe lak met een crème finish en doet heel zomers aan. Downpour Whatever dekt top met twee laagjes.

ORLY breathable Downpour Whatever

Here Flora Good Time is een lime groene kleur die zo fel is waardoor ie bijna neon lijkt.

ORLY Breathable Here Flora Good Time

Here Flora good time heeft hele fijne lichtgroene glitters die in direct zonlicht zorgen voor een prachtige gloed.

ORLY Breathable Here Flora Good Time

Mijn favoriet van de collectie is All Dahlia’d up. All Dahlia’d Up is een koraal rode nagellak met een prachtige glans en dekt goed met twee laagjes.

ORLY Breathable All Dahlia’d Up

De gouden en paarse glittertjes maken het af. Je ziet het helaas niet zo heel goed op de foto hieronder die ik in direct zonlicht nam. Op mijn wijsvinger zie je het nog het beste. Ik draag deze kleur al bijna de hele week en heb er al veel complimentjes over gehad.

ORLY Breathable All Dahlia’d Up

Orchid you not is een paarse tint en dekt goed met drie dunne laagjes. Dit vind ik echt een hele mooie kleur voor de lente.

ORLY Breathable Orchid You Not

Orchid you not heeft hele fijne paarse shimmer die zorgen voor een parelmoerachtige glans.

ORLY Breathable Orchid You Not

She’s a wildflower vind ik heel bijzonder. Deze roze lak heeft namelijk een blauw paarse glans. Deze tint is vrij transparant en zou je daarom ook over een donkere kleur als topcoat kunnen gebruiken. Op de foto draag ik drie dunne laagjes.

ORLY Breathable She's a wild flower

In direct zonlicht zie je de paars blauwe shimmer het beste. She’s a Wildflower kan een beetje streperig zijn, breng ‘em daarom in rechte stroken aan voor het mooiste resultaat.

ORLY Breathable She's a wild flower

You had me at Hydrangea doet me denken aan de kleur van onze “nikko blue” hortensia’s wanneer ze volop in bloei staan. Ik vind het echt een prachtige kleur blauw voor op de nagels omdat ie ook net wat zachter is.

ORLY Breathable You Had Me At Hydrangea

You had me at Hydrangea heeft een prachtige parelmoer glans die het beste tot z’n recht komt in direct zonlicht. Deze lak kan net als She’s a Wildflower een beetje streperig zijn, maar wanneer je ‘em in rechte stroken aanbrengt kun je dat het beste voorkomen. Het is mij niet 100% gelukt, zoals jullie kunnen zien. Maar dat valt alleen op wanneer ik mijn nagels in direct zonlicht houd. Op de foto draag ik twee laagjes.

ORLY Breathable You Had Me At Hydrangea

Super Bloom, die ik kreeg om uit te proberen, vind ik een prachtige collectie en vind ik zelfs de mooiste Breathable collectie die ORLY tot nu toe heeft uitgebracht. Ze brengen stuk voor stuk fijn aan en het valt me op dat deze Breathable lakken sneller drogen dan ze voorheen deden.

Wat denken jullie van deze collectie en zit er een kleur bij waar jij blij van wordt?

ORLY Breathable Super Bloom collectie

De lakken uit de Breathable Super Bloom collectie zijn verkrijgbaar bij de webshop van Bransus en kosten €15,95 (18 ml) per stuk.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

7 Reacties

 1. april 26, 2021 / 09:38

  Wat een mooie collectie, de kleurtjes doen me inderdaad denken aan een tuin die volop in bloei staat. You had me at hydrangea vind ik erg mooi, ik ben benieuwd wanneer onze hortensia kleur gaat krijgen!

 2. april 27, 2021 / 19:06

  Roze is altijd een goeie keus en pak ik ook heel vaak, maar wauw wat is die eerste blauwe tint ook mooi zeg! Dat is echt zo’n tint die ik zelf in eerste instantie niet snel zou kopen, maar door jou wil ik hem nu ook!

 3. april 27, 2021 / 20:16

  Oh deze zijn heerlijk kleurrijk, perfect voor lente en zomer. En ik denk dat mijn nagels echt wel zo een formule nodig hebben. Enkele dagen/weken nagellak en mijn nagels zijn niet om aan te zien…

 4. april 29, 2021 / 20:21

  Wat een gave kleurtjes! Vooral die paarse vind ik prachtig!

 5. april 30, 2021 / 11:52

  Wat een heerlijke lentekleurtjes zijn dit! Het weer mag dan wel gaan meewerken, haha.

 6. april 30, 2021 / 18:31

  O la la, dit zijn heel mooie kleuren! Stuk voor stuk heel zonnig om te zien en jouw foto’s zijn weer om te smullen zo mooi!

 7. mei 1, 2021 / 18:14

  Wauw mooie kleurtjes mijn favoriet is de laatste!
  x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.